Foto: Hanna Hummelbo Ikon

Semlor på café Lyktan

Husmors goda hembakade semlor till förmån för Fastekampanjen på Fettisdagen, samt veckan innan.

Tisdagen den 13 februari, på Fettisdagen serveras det semlor på café Lyktan på Ågatan.

Vi har öppet kl. 9.30-12.30. Även semlor veckan innan på torsdag 8 februari kl. 14-16 och fredag 9 februari kl. 9.30-12.30.

Lyktan - mötesplats och café på stan

Vårt mysiga café mitt i stan är öppet två gånger i veckan. Välkommen in på 11-kaffe med dopp.

Fastekampanjen 2018

Arrangemanget är en del av Svenska kyrkans Fastekampanj, som pågår 11 februari - 25 mars.

Även information i våra kyrkor och församlingshem, annonser i lokalpress samt på vår Facebooksida: www.facebook.com/SvenskaKyrkanTranas.

Hela fasteprogrammet  att ladda ner som pdf: Fasteprogram 2018

Flera kollekter och insamlingar går till fasteinsamlingen under perioden 11 feb-25 april.

Mer om: Svenska kyrkans internationella arbete