Foto: Irma Hermansson

Retreat i fastetid

Retreatdag med yoga, meditation, lunch och gudstjänst. Söndag 10 mars 09.00-17.00 i Sommens församlingsgård. Anmälan till pastorsexpeditionen.

Retreat i fastetid

Kom och var med på en lugn och skön dag med yoga, meditation och lunch. Retreatdagen avslutas med gemensam gudstjänst. Vi samåker för de som önskar från pastorsexpeditionen, Tranås.

Söndag 10 mars 09.00-17.00 i Sommens församlingsgård.

Föranmälan till pastorsexpeditionen
Tfn: 0140-674 00 eller e-post: tranas.pastorat@svenskakyrkan.se
Vid anmälan uppge ev. allergier och om samåkning önskas.
Ingen kostnad.
Skänk gärna en frivillig gåva till Tranås pastorats insamling till Act Svenska kyrkans fasteaktion med temat ”Dela lika och rädda liv” på swish 123 155 0805.

Vad är en retreatdag?
Retreat betyder att ”dra sig tillbaka” för en tid. Det kan vara värdefullt att dra sig tillbaka, vila och stänga av vardagsbruset, om så bara för en dag. Att avsätta tid för att tänka och att lyssna inåt kan få oss att upptäcka vad som är viktigt i livet. Att ta hand om sig själv och sitt inre är en bön i sig.

Nyfiken och vill veta mer? Kontakta:

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva