Hos oss kan man köpa fina presenter!

Tips på present till dop eller konfirmation, eller till något annat speciellt tillfälle. Smycken som t ex handgjorda silverkors, SKUTs dopdroppen samt Frälsarkransarmband till både barn och vuxna.

Handgjorda kors i silver tillverkade av Tomas Fång, (ej kedja).

Stort kors       475 kr, varav 25 kr till Världens barn.

Litet kors       350, varav 25 kr till Världens barn.

Handgjorda kors i olivträd. Tillverkade i Nasaret. Läderband.

Träkors          60 kr.

Små ikoner. 30/50 kr

Frälsarkransen. Kan bäras runt handleden eller i fickan. Består av arton pärlor med olika betydelser.

Radbandet är tillverkat av Tara Projects i Indien enligt bestämmelserna för Fairtrade. Varje pärla är tillverkad för hand. Finns både till barn och vuxna.

110 kr

Droppe i silver med kedja. Smycket säljs till förmån för Svenska kyrkan i utlandets arbete runt om i världen.

Stora silverdroppen              375 kr

Lilla silverdroppen (dopdroppen)    350 kr

Säljs på pastorsexpeditionen, Majorsgatan 1 i Tranås. En del av smyckena har vi flera i lager och en del är beställningsvara. Kom in eller ring för att få mer info.

presenter 2

Smycken och andra gåvor. Svenska kyrkan i utlandet.

Du kan beställa genom Svenska kyrkans webshop. Smycken, ljusstake, minnes och hyllningsblad.