Josefine - I verkligheten

Sång av Josefine Fritsell i musikandakten "I verkligheten" i kvällens Sommar i Sommen onsdag 7 augusti 18.00 i Sommens församlingsgård.

”Låtar som berör delar av det verkliga livet”

Musiken har i olika former följt Josefine genom livet, trots att hon inte alltid aktivt valt att fortsätta eller att andra vägar utforskats så har roliga uppdrag fortsatt att komma in och väckt hennes nyfikenhet. Musiken och rösten har blivit ett slags hem att utforska och uttrycka tankar och sig själv i. Hon har gått musikutbildningar i Stockholm och frilansat som sångerska men idag bor hon i Småland, studerar hälsa och plockar de musikaliska russinen ur kakan och gör de där roligaste spelningarna. Allra bäst trivs hon ute i naturen.

Josefine har till kvällen valt ut låtar som berör delar av det verkliga livet, bl.a förgänglighet och gemenskap, sådant som man ibland glömmer bort i planerande och vardagsjäkt. Att påminna sig om dem har hjälpt både henne och troligtvis även låtskrivarna att ta sig igenom perioder av psykisk ohälsa eller mörker och att komma lite närmre livet. Det bjuds på psalm från 1600-talet och nutida popkonst utav bl.a Stina Nordenstam, Tomas Di Leva och kanske även något från egen penna. 

Onsdag 7 augusti 18.00 Sommens församlingsgård
Fri entré. Sommarmingel från 17.30.

 

Sommens församlingsgård Foto: Jessica Henning