Barnens egen gudstjänst

Söndagsskolan Skattkistan i Amhult Skattkistan är barnens egen gudstjänst där alla barn från 4 år är välkomna.

Skattkistan | Amhult
Kontaktperson, Agneta Brile

Skattkistan är namnet på söndagsskolan som är i anslutning till Livsnära gudstjänst i Amhults kyrka  (se kalendern) Vi börjar gudstjänsten tillsammans med de vuxna sedan kommer ett kort inslag i gudstjänsten för barnen. Kanske kommer Bävern Hulda och hälsar på.

Därefter tar vi med oss skattkistan in i Lekrummet och tittar efter vad som finns i den. Söndagsskolan är barnens egen gudstjänst där vi öppnar skattkistan, berättar berättelser från bibeln, sjunger, leker, pysslar och träffar nya och gamla kompisar.

Alla barn från 4 år och uppåt är välkomna att vara med på söndagsskolan. Naturligtvis är även de yngre barnen välkomna men då i sällskap med en vuxen.

Bäverdräkt, används i sönddagsskolan
Agneta Brile