Foto: Josefin Casteryd /Ikon

Barnens egna gudstjänster <3

Skattkistan är församlingens gudstjänst för alla barn, vi träffas nästa varje söndag i Amhults kyrka i samband med Livsnära mässa. I Björlanda kyrka har vi då och då familjedagar som vi kallar Kyrksöndag, då har vi även söndagsskola.

Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de

Luk 18:16

Skattkistan

Skattkistan är namnet på söndagsskolan som är i anslutning till Livsnära mässa i Amhults kyrka  (se kalendern) Vi börjar gudstjänsten tillsammans med de vuxna sedan kommer ett kort inslag i gudstjänsten för barnen. Kanske kommer Bävern Hulda och hälsar på.

Därefter tar vi med oss skattkistan in i Lekrummet och tittar efter vad som finns i den. Söndagsskolan är barnens egen gudstjänst där vi öppnar skattkistan, berättar berättelser från bibeln, sjunger, leker, pysslar och träffar nya och gamla kompisar.

Alla barn från 4 år och uppåt är välkomna att vara med på söndagsskolan. Naturligtvis är även de yngre barnen välkomna men då i sällskap med en vuxen.

Kyrksöndag

En dag för hela familjen i och runt björlanda kyrka, höstens kyrksöndagar är ännu inte planerade, mer information kommer här efter sommaren.

Agneta Brile

Per Stjernkvist