Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

SOMMARLOVS-HÄNG I BJÖRLANDA!

Ska du börja 4:an, 5:an eller 6:an? Se hit! När skolan slutar för sommaren är du välkommen att hänga några timmar med oss och andra i din ålder. Vi möts vid grillplatsen vid Björlanda kyrka en dag i veckan i juni. Där grillar vi lunch och sen hittar vi på någon aktivitet och hänger.

För dig som ska börja 4:an, 5:an eller 6:an. Ni kan komma ett helt kompisgäng tillsammans eller så kommer du på egen hand och kommer då bli väl omhändertagen och lära känna andra. Dessa träffar är öppna för alla, oavsett om du tror på Gud eller inte.

När

• Tisdagen den 15 juni  kl 12-15.00. (på grund av skolavslutning tänds grillen kl 13.00)
  • Tisdagen den 22 juni kl 12-14:30.
  • Tisdagen den 29 juni kl 12-14:30.

Var

Vi möts utanför Björlanda kyrka och kommer hålla till vid grillplatsen som ligger bakom kyrkan. (Björlanda kyrkväg 30, Björlanda).

Kostar

20 kr per gång eller 50 kr för alla tre gångerna (lunch ingår).
Swish nr: 123 675 1614 (märk med meddelandet: ”Sommarlovshäng”).

Anmälan

Är du intresserad av att veta mer eller anmäla dig till en eller flera gånger; sms:a namn och vilket datum du vill komma samt om du har någon information som är viktig för oss att känna till.

Anmälan sker senast dagen innan varje träff till 0730–599404.

Vill du ladda ner informationen så finns är allt samlat i en pdf.

Covid -19

Beroende på hur restriktionerna är i juni så utformar vi gruppen och aktiviteterna efter rådande situation.

På plats

Vi som kommer vara på plats under dessa gånger är anställda och ideella i Torslanda-Björlanda församling.
För frågor, kontakta: Jenny Arapovic