Sköna sommar

Från 1 juli har vi ändrade gudstjänsttider. Det finns också flera andra tillfällen att mötas, både dagtid och kvällstid. Med tanke på den tid vi lever i så försöker vi göra det så säkert som möjligt att träffas i församlingens lokaler och kyrkor.

Amhults kyrka

Under v 26-32 är det ingen gudstjänst på söndagen i Amhult. Istället har vi Sommarkväll i Amhult på torsdagar. Se församlingens kalender.

Sommarkväll med mässa i Amhult, kl 18

Varje torsdagskväll kan vi njuta av sommarkvällen i och utanför Amhults kyrka. Vi startar med en Livsnära mässa och efter mässan fortsätter kvällen, då allt möjligt kan hända. Kaffe och våfflor mm. kommer att finnas i trädgården om man vill köpa en fika. Öppet från den 1 juli varje torsdag kl 18-20.

Sommaröppet i  Amhults kyrka

Amhults kyrka är öppen hela sommaren, tisdag och onsdag kl 11-13 för lite gemenskap och en kopp kaffe med en god smörgås eller varför inte en varmkorv.

Torslanda kyrka

Vi firar mässa som vanligt kl 11 på söndagarna i Torslanda kyrka. Se församlingens kalender

Torslanda kyrka - en öppen kyrka

Torslanda kyrka är öppen hela sommaren, måndag till fredag kl. 9-15 för stillhet, bön och ljuständning.
Vecka 29, 19-25 juli är Torslanda kyrka stängd för vård av orgeln.