Foto: Madelen Zander /Ikon

Skidresa till Sälenfjällen

Obs! Resan är fullbokad! Om du anmäler dig nu hamnar du på väntelista

Under sportlovet 2023 arrangerar Torslanda-Björlanda församling en skidresa till Sälenfjällen.

Vi bor på Credos fantastiska fjällgård i Hemfjällstangen i Transtrand några kilometer från backarna. Här finns möjlighet att åka utför och/eller gå på tur om man så önskar.

Lägret är måndag-fredag. Vi kommer ha tre och en halv skiddagar, då vi kommer åka i Tandådalen/Hundfjället. Där finns också möjlighet att hyra såväl utförsskidor som längdskidor. Det finns 58 platser på gården, först till kvarn gäller.

• Lägret vänder sig till alla åldrar, såväl familjer, ungdomar som enskilda resenärer.
  • Avfärd från Amhults kyrka måndag 13/2 kl. 9.00. (Vi stannar vid Grums och äter lunch till självkostnadspris)
  • Hemfärd från skidbacken fredag 17/2 kl. 13.30. (Vi stannar vid Grums och äter middag till självkostnadspris)
  • Dagsprogram: Morgonbön och frukost kl. 8. Därefter åker vi till backen med bussen. Hemfärd igen från backen kl. 16.00. Middag kl. 18 och därefter kvällsprogram och aftonbön/mässa.

Församlingen sponsrar med en hel del av boende och resekostnad.

Lägerkostnad (inklusive subvention):

• Barn 0-6 år: Gratis
  • Ungdom 7-20 år: 400 kr
  • Vuxen 21 år och uppåt: 800 kr

Liftskortskostnader och skidhyra (utklippt från Skistars hemsida)

• Liftkort senior (65+ år) 4 dagar 1495 kr
  • Liftkort vuxen (18-64 år) 4 dagar 1875 kr
  • Liftkort ungdom (7-17 år) 4 dagar 1495 kr
  • Liftkort barn (0-6 år) 4 dagar 0 kr
  • Komplett skidutrustning vuxen (18 år och uppåt) 890 kr
  • Komplett skidutrustning ungdom (7-17 år) 595 kr
  • Komplett skidutrustning barn (0-6 år) 310 kr

Grupprabatt

Vid gruppbeställning (minst 20 personer) i förväg får vi 15% rabatt på skidor och liftkort.
Kostnaden blir då:

• Barn: 264
  • Ungdom: 2177 kr
  • Vuxen: 3150 kr
  • Senior: 2827 kr

Anmälan och betalning av lägerkostnaden, skidhyra och liftkort

Anmälan senast 20 december, 2022.

Betalning görs via Swish. Betalningsinformation kommer till de som anmält sig senast den 10 januari, 2023.
Betalningen skall vara oss tillhanda mellan 15/1 och 31/1, 2023.

Information till dig som inte bor i Torslanda-Björlanda församling eller inte är medlem i Svenska kyrkan.

• Anmälda som inte bor i Torslanda-Björlanda församling blir placerade på väntelista och får följa med i mån av plats.
  • Anmälda som inte är medlemmar i Svenska kyrkan är inte berättigade att delta till subventionerat pris, utan får betala den faktiska kostnaden, 3000 kr + ev. liftkort samt skidhyra. Detta gäller anmälda boende både i och utanför Torslanda-Björlanda församling.

Sälenfjällen, sportlovet 2023

Sätt upp dig på väntelista

Frågor

Kontakta Pelle Stjernkvist, PG Hanner eller Lotta (Charlie) Fransson som följer med på resan.