Öppna mötesplatser och kyrkor

Vi håller fortfarande våra mötesplatser och kyrkor öppna. Mötesplats Amhult, Mötesplats Björlanda och Torslanda kyrka.

Mötesplats Amhult - måndag till torsdag kl 11-14,
I och utanför Amults kyrka

Vi serverar en enkel sopplunch och om man vill är man välkommen att ta en fika. Under denna tid är kyrkan öppen för en stilla stund, där du kan tända ett ljus, skriva en bönelapp, läsa ett bibelord eller bara vara. Församlingens medarbetare finns på plats för samtal.
När vädret tillåter det kan man självklart sitta ute

Mötesplats Björlanda - måndag och onsdag kl 11-14. Torsdag kl 16-18.
I och utanför Björlanda kyrka

Eldena brinner på gillplatsen, ta med eget om du vill grilla ock Kaffet är serverat, Möjlighet för barn att leka lite. Kyrkan öppen för stillhet, ljuständnig och bön.
Vi tar en gemensam promenad kl 12:00 för alla som vill vara med, barnvagnsvänlig. Församlingens medarbetare finns på plats för samtal.

Torslanda kyrka - måndag till fredag kl 8-16
Kyrkan är öppen för stillhet, ljuständning och bön. Begravningsgudstjänster kan förekomma på torsdagar och fredagar.

Visa hänsyn

I omsorg för människor och ett gemensamt samhällsansvar för att minska smittspridningen, gör Torslanda-Björlanda församling tillåter vi inte fler än 50 personer samtidigt på våra mötesplatser. God handhygien är ett måste.
Är du sjuk eller har symtom stanna hemma.