Öppna mötesplatser och kyrkor

Vi håller våra mötesplatser och kyrkor öppna under hela sommaren. Mötesplats Amhult, Mötesplats Björlanda, Björlanda kyrka och Torslanda kyrka. Sommartiderna gäller till vecka 36. (Amhult startar vecka 33)

Mötesplats Amhult, måndag kl 11-14 och torsdag 18-20 i och utanför Amults kyrka.
Verksamhetscaféet har sommarmeny och om man vill är man välkommen att ta en fika, du kan sitta ute. Kyrkan är öppen för stillhet, ljuständnig och bön. Församlingens medarbetare finns på plats för samtal. Från den 10 augusti har vi öppet måndag till torsdag kl 11-14 och torsdag kl 18-20 (stängt 26-27/8).

Mötesplats Björlanda - onsdag kl 11-14, I och utanför Björlanda kyrka
Eldena brinner på gillplatsen, ta med eget om du vill grilla ock Kaffet är serverat, Möjlighet för barn att leka lite. Kyrkan öppen för stillhet, ljuständnig och bön.
Församlingens medarbetare finns på plats för samtal.

Björlanda kyrka - Sommarkyrka
Björlanda kyrka är öppen och erbjuder guidningar från den 22/6, söndag till onsdag kl 15-19 under veckorna 26-28. Läs mer här.

Torslanda kyrka - måndag till fredag kl 9-15
Kyrkan är öppen för stillhet, ljuständning och bön. Begravningsgudstjänster kan förekomma på torsdagar och fredagar.

Visa hänsyn

I omsorg för människor och ett gemensamt samhällsansvar för att minska smittspridningen, gör Torslanda-Björlanda församling tillåter vi inte fler än 50 personer samtidigt på våra mötesplatser. God handhygien är ett måste.
Är du sjuk eller har symtom stanna hemma.