Oasen

Oasen är öppet för barn mellan 6 och 12 år, Vi träffas i Torslanda församlingshem.

Oasen är för dig som är mellan 6 och 12 år gammal. Föräldrar och syskon är också välkomna.

På Oasen kan man leka, pyssla, spela  spel, och en massa annat skoj. Varje gång samlas vi en stund vid Lekkyrkan kring temat TACK. Det serveras ett enkelt mellanmål som kostar 10 kronor. Varje vecka kan man också gå till barnkörerna Körklang eller Körskoj.

Vi träffas på tisdagar mellan 13.30 och 17.30 i Torslanda församlingshem, entré C. Om så önskas kan vi hämta barnen på Noleredsskolan och Torslandaskolan, kontakta per.stjernkvist@svenskakyrkan.se för detta.

Familjetisdag

Tisdag 15 oktober kl. 17:00 är du välkommen till Familjetisdag i Torslanda kyrka. Boka detta datum redan nu!