Oasen

Oasen är öppet för barn mellan 6 och 12 år, Vi träffas i Torslanda församlingshem.

Sommartider till vecka 36

Just nu har vi sommartider och våra mötesplatser är öppna andra tider än vanligt. Ordinarie grupper och verksamheter gör ett uppehåll under sommaren och startar igen under vecka 36.

Oasen är för dig som är mellan 6 och 12 år gammal. Föräldrar och syskon är också välkomna.

På Oasen kan man leka, pyssla, spela  spel, och en massa annat skoj. Varje gång har vi också en samling vid Lekkyrkan. Det serveras ett enkelt mellanmål som kostar 10 kronor. Varje vecka kan man också gå till barnkörerna Körklang eller Körskoj.

Vi öppnar igen 1 september, och träffas på tisdagar mellan 13.30 och 17.30 i Torslanda församlingshem, entré C. Om så önskas kan vi hämta barnen på Noleredsskolan. Kontakta per.stjernkvist@svenskakyrkan.se för detta.