Mötesplats Amhult

Mötesplatsen öppen som vanligt tom 27 juni (förutom 11 juni). Därefter sommaröppet på onsdagarna kl 11-14, och öppnar som vanligt igen den 12 augusti.

Från den 12 augusti, måndag till torsdag, kl 11-14 har Mötesplats Amhult sina dörrar öppna för att ta emot besökare i alla åldrar. Kaféet, kyrksalen och lekrummet står också till förfogande.

Vi serverar en enkel sopplunch och om man vill är man välkommen att ta en fika. Under denna tid är kyrkan öppen för en stilla stund, där du kan tända ett ljus, skriva en bönelapp, läsa ett bibelord eller bara vara.

Välkommen till kyrktorget precis som du är. Ta med dig en vän, eller sätt dig ner och lär känna nya vänner.