Mat över gränserna

Gillar du att prova andra länders mat och möta andra kulturer? Tycker du om att göra något roligt och annorlunda under helgen? Då borde du prova att vara med på Mat över gränserna.

Denna verksamhet är en av de verksamheter som gör uppehåll

I omsorg för människor och ett gemensamt samhällsansvar för att minska smittspridningen, gör Torslanda-Björlanda församling ett tillfälligt uppehåll i vissa av våra verksamheter och gudstjänster på äldreboendena i församlingen.  Läs mer om verksamheter som påverkas.

Gränslös matlagning

Ett matlagningstillfälle där svenskar och nyanlända möts bland grytor, pannor och till bords. Vi lagar mat och dukar tillsammans innan vi njuter av god mat och goda samtal.

Du bidrar med att laga mat och ditt intresse för männiksor, äter gör du gratis.

Var och när

Amhults kyrka, Gamla flygplatsvägen 23. Karta

I vår träffas vi 12 januari, 9 februari, 15 mars och 19 april kl 11.00-14:30.

Alla som vill kan stanna kvar till vår Livsnära mässa som firas kl 16.00

Anmälan och frågor

Anmäl dig genom att skicka ett sms till 0735606169 eller via e-post
Pia Blomqvist eller Bilal Almobarak

Mat över gänserna är ett sammarbete mellan Torslanda-Björlanda församling och Support gruop Network.