Mat över gränserna

Gillar du att prova andra länders mat och möta andra kulturer? Tycker du om att göra något roligt och annorlunda under helgen? Då borde du prova att vara med på Mat över gränserna. På grund av Covid-19, och i omsorg om varandra och andra, så skjuter vi på höstens träffar och hoppas kunna starta under vårterminen 2021.

Sommartider till vecka 36

Just nu har vi sommartider och våra mötesplatser är öppna andra tider än vanligt. Ordinarie grupper och verksamheter gör ett uppehåll under sommaren och startar igen under vecka 36.

Gränslös matlagning

Ett matlagningstillfälle där svenskar och nyanlända möts bland grytor, pannor och till bords. Vi lagar mat och dukar tillsammans innan vi njuter av god mat och goda samtal.

Du bidrar med att laga mat och ditt intresse för männiksor, äter gör du gratis.

Var och när

Amhults kyrka, Gamla flygplatsvägen 23. Karta

Anmälan och frågor

Anmäl dig genom att skicka ett sms till 0735606169 eller via e-post
Pia Blomqvist eller Bilal Almobarak

Mat över gänserna är ett sammarbete mellan Torslanda-Björlanda församling och Support gruop Network.