Någon håller händerna runt en kopp med kaffe.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Kaffe med stöd

En plats dit du kan komma och få stöd. Befinner dig i sorg, varit långvarigt borta från arbetsmarknaden, känner dig ensam, upplever oro för någon annan och inte vet hur du skall hantera det, etc. Hit kan du komma och samtala kring din situation, få viss praktisk hjälp och om du vill en kopp kaffe.

Sommaruppehåll från den 21 juni till och med den 15 augusti.

Kaffe med stöd är öppet varje helgfri måndag kl. 10-12.

Kaffe med stöd

Du kan även få viss hjälp när det gäller att fylla i krångliga blanketter, kontakt med myndigheter eller sjukvård. Vi kan hjälpa till med att söka information på datorn.

Du kanske bara har vägarna förbi och vill slinka in för en pratstund, kanske kolla i tidningen.  Eller varför inte bara sitta ner ett tag och samtala med andra. Ta med ditt handarbete eller något annat du vill sitta och göra tillsammans med andra.

Öppet

Varje helgfri måndag kl 10-12. (från och med 28 mars)
Torslanda församlingshem, entré C (den entrén som ligger närmast kyrkan)
Torslanda Torg 10, 42332 Torslanda.

Kyrkans samtalsmottagning 731 91 00

De flesta av oss hamnar någon gång i ett läge där livet känns svårt eller övermäktigt. Att få prata om det kan göra stor skillnad. Klicka för att läsa mer.