I Guds tjänst

Församlingsläger för Torslanda-Björlanda församling

Torslanda-Björlanda församling åker på församlings-läger till Åh stiftsgård. Fredag 27 september – lördag 28 september. Därefter firar vi gemensam mässa i Amhults kyrka söndagen 29 september kl. 16.00.

Tema ”I Guds tjänst”

Ordet ledare nämns ca 60 gånger i Bibeln. Ordet tjänare nämns ungefär tio gånger så ofta. Hur påverkar det oss som kristna? Hur påverkar det oss som kristna i en postkristen miljö?

Gemenskap i måltider, lek, friluftsliv, samtal och andakt. Programmet är anpassat för såväl barn och vuxna.

Bild: Martin Schild

Start:
Fredag den 27 september kl. 18.00 med kvällsmat på Åh.
Avresa med buss från Torslanda kyrka kl. 16.30.
Avresa från Björlandagården kl. 16.40.

Hemfärd:

Lördagen den 28 september kl. 18.15.

Tanken är att alla är med hela lägret, men det finns möjlighet att ansluta under lördagen.

Avgift:
400 kr/vuxen för båda dagarna. 200 kr/vuxen för lördagen. Gratis för barn och ungdomar till och med 17 år.
Buss kostar 100 kr/vuxen.
Inbetalningskort skickas ut till dem som anmält sig.
Församlingen subventionerar en stor del av kostnaden, målet är att alla som vill skall kunna följa med.

Anmälan:

Senast 8 september till per.stjernkvist@svenskakyrkan.se eller församlingsexpeditionen telefon 031 – 731 90 00.

Vid anmälan ange:

Namn och ålder på alla som man anmäler
Antal sittplatser i bussen
Önskemål på logi (Enkelrum, tvåbäddsrum eller fyrbäddsrum)
Allergier/specialkost
Annat som kan vara bra att veta om

Om Åh stiftsgård

Åh ligger vackert beläget vid havet mellan Ljungskile och Uddevalla. Naturen är härlig med vackra promenadstigar och pilgrimsleder. Här finns också en egen badplats för badsugna. Här är enkelt att tillbringa tid tillsammans. www.ahstiftsgard.se

Per Stjernkvist

Pedagoger