Harry Potter x2

Har du läst allt som går att läsa om Harry Potter? Vet du vilket elevhem du skulle hamnat i om du gått på Hogwarts? Vilken form din patronus skulle ha? Eller vilken gestalt din bogart skulle anta om du mötte en? Då är vår Harry Potter-konfa något för dig. Med hjälp av böckerna om Potter tar vi reda på grunderna i kristen tro. Om kärleken som övervinner allt och om svåra val man ibland måste göra, för att den lätta vägen inte är den rätta vägen. Resan under våren går via Tottenham Court Road till det världsberömda Harry Potter-muséet strax utanför London där mängder med rekvisita från filminspelningarna finns utställt och möjligheten finns att få flyga på en kvastkäpp.

Grupp 1
- Uppstart 24 november
Dag och tid: Tisdag kl. 16.00-18.00 i Amhults kyrka
Läger: 3-6 mars i London och hemmaläger i augusti
Konfirmation: 21 augusti i Amhults kyrka
Avgift: Flygbiljetten (1500:- ) och fickpengar i London.

Anmäl dig till denna grupp
På sidan som öppnas, scrolla ner och klicka på knappen ”skicka Intresseanmälan”.

Grupp 2
- Uppstart 24 november
Dag och tid: Tisdag kl. 18.00-20.00 i Amhults kyrka
Läger: 7-10 mars i London och hemmaläger i augusti
Konfirmation: 21 augusti i Amhults kyrka
Avgift: Flygbiljetten (1500:- ) och fickpengar i London.

Anmäl dig till denna grupp