Harry Potter x2

Tyvärr kan vi inte ta mot fler anmälningar till Harry Potter-grupperna. Hoppas du hittar någon annan av våra grupper som passar.

Vill du stå som reserv i en fulltecknad grupp?

Skicka ett mail till dan.tidestrom@svenskakyrkan.se med dina kontaktuppgifter och vilken grupp du önskar stå som reserv till.
Men tänk också på att anmäla dig till en grupp som har plats kvar, eftersom det inte är säkert att det kommer finnas plats i den fulltecknade gruppen.

Har du läst allt som går att läsa om Harry Potter? Vet du vilket elevhem du skulle hamnat i om du gått på Hogwarts? Vilken form din patronus skulle ha? Eller vilken gestalt din bogart skulle anta om du mötte en? Då är vår Harry Potter-konfa något för dig. Med hjälp av böckerna om Potter tar vi reda på grunderna i kristen tro. Om kärleken som övervinner allt och om svåra val man ibland måste göra, för att den lätta vägen inte är den rätta vägen. Resan under våren går via Tottenham Court Road till det världsberömda Harry Potter-muséet strax utanför London där mängder med rekvisita från filminspelningarna finns utställt och möjligheten finns att få flyga på en kvastkäpp.

Grupperna är fulltecknade!

- Uppstart 24 november
Dag och tid: Tisdag kl. 16.00-18.00 i Amhults kyrka
Läger: 3-6 mars i London och hemmaläger i augusti
Konfirmation: 21 augusti i Amhults kyrka
Avgift: Flygbiljetten (1500:- ) och fickpengar i London.

- Uppstart 24 november
Dag och tid: Tisdag kl. 18.00-20.00 i Amhults kyrka
Läger: 7-10 mars i London och hemmaläger i augusti
Konfirmation: 21 augusti i Amhults kyrka
Avgift: Flygbiljetten (1500:- ) och fickpengar i London.