Träffar mitt på dagen

Vi fikar, umgås och tar del av olika program, underhållning och mycket mer. Vi har träffar i Torslanda, Björlanda och Amhult.

Sommartider till vecka 36

Just nu har vi sommartider och våra mötesplatser är öppna andra tider än vanligt. Ordinarie grupper och verksamheter gör ett uppehåll under sommaren och startar igen under vecka 36.

Nedan ser du höstterminens program

Mötesplats Amhult

Mån-tors kl 11-14, Amhults kyrka

Mötesplats Amhult öppnar sina dörrar för att ta emot besökare i alla åldrar. Kaféet, kyrksalen och lekrummet står också till förfogande. Vi serverar en enkel sopplunch och om man vill är man välkommen att ta en fika. Under denna tid är kyrkan öppen för en stilla stund, där du kan tända ett ljus, skriva en bönelapp, läsa ett bibelord eller bara vara. Välkommen till kyrktorget precis som du är. Ta med dig en vän, eller sätt dig ner och lär känna nya vänner.

Lunchprogram i Amhults kyrka, måndag kl 12

14 sep kl 12:00 Middagsbön och Lunchmusik
Musik är glädje och en mötesplats för alla. Vingenkören delar med sig av sin entusiasm och sin sångglädje.

19 okt kl 12:00 Middagsbön och Lunchmusik
Carl Markman och Kajsa Davidsson delar med sig av sin musik.

3 dec kl 12:00 Sångglädjens adventskonsert

På verandan i Björlanda

Måndagar kl 11-14, Björlanda församlingshem

Vi träffas på verandan för en stunds gemenskap, samtal och en kopp kaffe.

Mötesplats Torslanda

Varannan tisdag (ojämn vecka), drop in mellan kl 11.00 och 14.00 (start den 8 september)

För dig som vill träffa nya människor eller gamla bekanta. Kanske är du nyinflyttad eller så har du bott här länge. Du kan komma in och ta en kopp kaffe, umgås eller bara läsa dagens tidning. Våra diakoner finns på plats. Fika serveras till självkostnadspris.

För mer information kontakta någon av diakonerna Maria Brandin telefon 031-731 91 07 eller Ulrica Espenholt telefon 031-731 90 20.

Tisdagsprogram i Torslanda

Varannan tisdag (jämn vecka) kl 11, Torslanda församlingshem.
Vi träffas för att ta del av olika former av program. Vi blandar föredrag och underhållning:

1 sep ”Sånger som går till hjärtat” med Johan Ekstedt

15 sep Vad gör stadsmissionen? Åsa Vilu gästar oss

29 sep Dan Andersson i ord och ton. Åke Andreasson och Roger Andersson

13 okt Vår präst Johanna besöker oss.

27 okt Swingwarz underhåller

10 nov Vår stadsdelspolis, Daniel Jonsson, gästar oss