Gemenskapsträffar

Välkommen att dela vår gemenskap. Vi fikar, umgås tillsammans och tar del av olika program, underhållning och mycket mer. Möjlighet till gemenskap finns i Torslanda, Björlanda och Amhult.

Gemenskapssamlingar under sommaren i Torslanda församlingshem

Vi träffas de flesta tisdagar för kaffe, prat och gemenskap. Följande datum är det inga gemenskapssamlingar: 28 maj, 11 juni och 18juni.

Gemenskapsträff, tisdagar kl 11, Torslanda församlingshem (Hösten 2019)

3/9 11-kaffe
10/9 Sång och musik med Senior Music Band.
17/9 11-kaffe
24/9 Kören "Gubbröra" underhåller.
1/10 11-kaffe
8/10 "Kyrka-arbetsliv", hur hänger det ihop? Diakon Ing-Marie Gustafsson.
15/10 11-kaffe
22/10 (K)örhängen från det 19:e seklet med texter av välkända svenska och utländska författare framförda av LL Vokalensemble från Göteborg under ledning av Lennart Bäckblom.
29/10 11-kaffe
5/11 "Vad handlar din historia om?". Journalisten Eva Bergengren ger inspiration kring berättelsen om ditt eget liv.
12/11 11-kaffe
19/11 "Res till Texas" med prästen Ingvild Fallegård.
26/11 11-kaffe
3/12 Vi sjunger adventssånger.
10/12 Avslutning (Anmälan).

Gemenskapsträff, tisdagar kl 11-13, Björlanda församlingshem (Hösten 2019)

Vi dricker en kopp kaffe, umgås och har det trevligt med varandra. Alla träffar avslutas med en andakt. Vi startar den 3 september.

Amhult, mån-tors kl 11-14

Mötesplatsen öppen som vanligt tom 27 juni. Därefter sommaröppet och öppnar som vanligt igen den 12 augusti.

Mötesplats Amhult öppnar sina dörrar för att ta emot besökare i alla åldrar. Kaféet, kyrksalen och lekrummet står också till förfogande. Vi serverar en enkel sopplunch och om man vill är man välkommen att ta en fika. Under denna tid är kyrkan öppen för en stilla stund, där du kan tända ett ljus, skriva en bönelapp, läsa ett bibelord eller bara vara. Välkommen till kyrktorget precis som du är. Ta med dig en vän, eller sätt dig ner och lär känna nya vänner.

Lunchmusik, kl 12:

16/9 Musiken - en möteplats för alla. Musik förenar människor, i den är vi alla lika. Det handlar om upplevelser och känslor på såväl det individuella som det kollektiva planet. Tack vare den möter vi nya människor och platser hela tiden. Vingenkören uppträder regelbundet på olika äldre-boenden, festivaler och dagliga verksamheter i Göteborg och gränskommunerna och älskar att uppträda och att träffa nya människor.
14/10 Ådor och Gussar är en kör från öarna. De sjunger en blandad repertoar med visor – ibland även lokala, schlager och klassiskt.
11/11 Ukuleleglädjen spelar och sjunger för och med oss.
5/12 Sångglädjens Adventskonsert.

Lena Andersson