Vass i vatten och spegling av himlen
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Församlingshelg - En plats för mig!

En plats för mig där jag får vara. En plats att leva. Äntligen får vi börja ses igen som församling och som vänner, och det firar vi med en församlingsdag på Hjälmareds folkhögskola den 25/9 följt av festgudstjänst och rejäl festlunch i Björlanda kyrka söndagen den 26/9.

Jag vet vilka avsikter jag har för er, säger Herren: välgång, inte olycka. Jag skall ge er en framtid och ett hopp.

Jer 29:11

Den sista helgen i september är det äntligen dags för församlingshelg igen. Vi avvaktar ett år med att ordna en helg med övernattning, men nu är det äntligen dags att ses igen hela församlingen, få dela gemenskapen med varandra över genrationsgränserna och få fyllas på av Guds Ande tillsammans.

Under lördagen den 25 september har vi en heldag på Hjälmareds folkhögskola med temat En plats för mig! Där kommer finnas något för alla åldrar såväl av gemenskap som undervisning. Folkhögskolans fantstiska kök har dessutom lovat oss att bjuda på god mat under dagen.

Här ligger Hjälmareds folkhögskola

Dagen efter, söndagen den 26 september, fortsätter vi gemenskapen med en festgudstjänst i Björlanda kyrka följt av festlig lunch som serveras av Mjöviks bageri i ett stort tält som vi sätter upp på en gräsmatta bredvid kyrkan. Även söndagen kommer bjuda på något för alla åldrar.

Lite kring det praktiska:

Lördagen börjar kl 10 med förmiddagsfika på Hjälmareds folkhögskola och avslutas med en middag kl 17 på samma plats. Om man vill så går det att boka plats i en chartrad buss som på morgonen åker från Björlanda kyrka kl. 8.15, via Amhults kyrka kl. 8.45 till Hjälmareds folkhögskola. På kvällen går bussen från Hjälmared kl. 18.30 via Amhults kyrka till Björlanda kyrka.

Hela helgen är helt kostnadsfri för alla deltagare.

Anmälan gör du i formuläret nedan. Senast 19 september.