Församlingsläger - Åredalen

Ett härligt läger för alla åldrar, såväl familjer, ungdomar som enskilda resenärer i augusti. Gör din intresseanmälan redan idag.

Åredalen 6/8-12/8, 2023

I augusti 2023 arrangerar Torslanda-Björlanda församling ett församlingsläger i vackra Åredalen. Vi bor på Åredalens folkhögskola i Undersåker, ca 2 mil från Åre.

Här finns möjlighet att uppleva fjällvärlden, göra enklare vandringar, pilgrimsvandringar, kanske åka till Åre chokladfabrik eller ta en tur ner till Ristafallet.

Lägret startar med bussresa söndag eftermiddag och avslutas med bussresa fredag kväll. Vi har hyrt en hel buss och först till kvarn gäller. Det finns möjlighet att åka på egen hand med tåg, men då betalar man tågresan själv.

Upplägg
Avfärd från Amhults kyrka söndag eftermiddag/ kväll 6 augusti. Vi stannar på vägen för lite kvällsmat och för att borsta tänderna, sedan sover vi på bussen.
Hemfärd till Göteborg fredag kväll 11 augusti. Vi stannar på vägen för lite kvällsmat och för att borsta tänderna, sedan sover vi på bussen.
Vi sover på Åredalens folkhögskola måndag- fredag och där är det helpension.

Dagsprogrammet kommer att planeras under våren. Och om du vill vara med i en planeringsgrupp är det bara att höra av dig.

Lägerkostnad (inkl subvention):
- Barn 0-6 år: Gratis
- Ungdom 7-18 år: 1000 kronor
- Vuxen 19 år och uppåt: 2500 kronor
- Maxpris för en familj är 6000 kronor

Om ekonomin är ett bekymmer går det bra att kontakta Diakon Charlotta Ljungdahl.

Det som tillkommer är mat på bussen upp och ner. Och ev utflykter i Åredalen som kostar extra. Vi kommer att ha med oss bussen under hela veckan så transporten löser sig där.

Information till dig som inte bor i Torslanda-Björlanda församling eller inte är medlem i Svenska kyrkan.

Anmälda som inte bor i Torslanda-Björlanda församling blir placerade på väntelista och får följa med i mån av plats. Anmälda som inte är medlemmar i Svenska kyrkan är inte berättigade att delta till subventionerat pris, utan får betala den faktiska kostnaden. Detta gäller anmälda boende både i och utanför Torslanda-Björlanda församling.

Intresseanmälan: senast 24 februari 2023. Klicka här
Definitiv anmälan: någon gång i april…

Betalning görs med swish och betalningen ska vara oss tillhanda någon gång i maj (definitivt datum kommer senare).

Intresseanmälan till församlingsläger i Åredalen

Lämna din intresseanmälan redan idag