Alpin x2

Vill du stå som reserv i en fulltecknad grupp?

Skicka ett mail till dan.tidestrom@svenskakyrkan.se med dina kontaktuppgifter och vilken grupp du önskar stå som reserv till.
Men tänk också på att anmäla dig till en grupp som har plats kvar, eftersom det inte är säkert att det kommer finnas plats i den fulltecknade gruppen.

(I samarbete med IK Zenith)
Kan det vara så bra att det går att kombinera konfirmation med hurtigt sportande?
Vill du gå i konfirmation och få chansen att samtidigt åka på ett riktigt roligt vinterläger? Häng på gruppen som åker och firar nyår i vintriga Dalarna! Där blir det tillfälle till en mängd olika aktiviteter såsom skön utförsåkning i Romme Alpin, hockeyträningar, fotboll, innebandy, dans eller volleyboll. Vi träffas under veckorna i Björlanda församlingshem, och kanske får vi till en rafflande turnering under året? Detta kommer bli toppen! Denna grupp passar bra för dig som tränar i Zenith, men är öppen för alla.

Grupperna är fulltecknade!

- Uppstart 22 november
Dag och tid: Onsdag kl. 16.00-18.00/18.00-20.00 i Björlanda församlingshem
Läger: Explore i Falun 29 december-1 januari