En blå vägg i Torshälla församlings barnlokal. Mot taket hänger färgglada papper med stora bokstäver som tillsammans bildar orden Öppna Förskolan. En rosa lampa i form av en blomma syns längre ned på väggen.
Foto: Josefine Korhonen

Öppen förskola i Torshälla församling

Vänder sig till dig som är hemma med ditt barn. Här har du möjlighet att lära känna andra vuxna, sjunga, byta miljö och leka med andra barn.

Välkomna till ”Öppna förskolan-ALLTID UTE”

Nu äntligen får vi träffas igen!

Vi  håller till på lekplatsen strax bortom kyrkan, nedanför Kyrkskolan, på fredagar kl. 10.30-12.00. Vi samlas utanför barnlokalen för att sedan gå bort till lekplatsen tillsammans. Om du vill kan ni självklart gå direkt till lekplatsen, så ses vi där.

Vi sjunger, leker, pratar och umgås. Några nya fina käpphästar har flyttat in till oss och de får också följa med ut i parken.

Vi bjuder på kaffe och te.

Tänk på god handhygien och att stanna hemma om ni är sjuka.

Vid frågor eller funderingar kontakta gärna

Malin Lodin, socialpedagog
Telefon: 016-35 85 17  SMS: 070-29 31 824