Vi söker gravrättsinnehavare

Under 2018 kommer förvaltningen att byta gravbokssystem. Därför jobbar vi nu extra mycket med att uppdatera systemet så att överföringen ska gå så smidigt som möjligt.

I med bytet så kommer vi under 2017 söka anhöriga till flertalet gravar på alla våra kyrkogårdar. Det kan röra sig om att den gravrättsinnehavare som är uppskriven är avliden och vi behöver en ny gravrättsinnehavare eller att vi behöver kompletterande uppgifter så som ny adress, telefon nr eller personnr.

Om ni ser en grön eller vit kontaktskylt på er grav kontakta då kyrkogårdsförvaltningen. Hjälp gärna till med att upplysa era ”gravgrannar”, alla har inte samma möjligheta att komma till graven och ser kanske inte därför skylten. Kan man då skicka ett medelande till dessa anhöriga eller till oss om vem man kan kontakta så uppskattar vi detta.

Kyrkogårdsförvaltningen

Följande gravar söker vi gravrättsinnehavare till.

Kyrkogård        gravnr                senast gravstatt

Expeditionen