Foto: Alex Giacomini/ Ikon

Sommarmusik i Torsby pastorat

Här hittar du schema över sommarens musik.

Torsdag 7 juli kl. 15.00 Marstrands kyrka - Musik i sommarkväll
”Barnens allsång”
Vi sjunger och dansar tillsammans! Under ledning av Louise Jansson

Torsdag 7 juli kl. 18.30 Marstrands kyrka - Musik i sommarkväll
”Sundborns Kapell - Thank you for the music”
Sundborns kapell, bestående av Emelie Sundborn (sång), Hampus Torarp (piano) och Jonas Nilsson (kontrabas), bjuder på jazziga tolkningar av musik inom olika stilar med inspiration från 60-talet. Humor blandas med känslor som berör - sväng och finstämdhet i en skön mix.

Söndag 10 juli kl. 17.00 Marstrands kyrka - Musikgudstjänst
Björn Larsson medverkar med sång tillsammans med Louise Jansson.

Torsdag 14 juli kl. 18.30 Marstrands kyrka - Musik i sommarkväll
”Trio Kruse/Ikiz/Bergander”
Följ med på en inspirerande klangresa! Trio Kruse/Ikiz/Bergander med gästande sångare Peter Liljeqvist framför egna kompositioner blandat med klassiska jazzmelodier. Jazzmusikerna hör till de främsta i Europa och har erhållit flertaliga priser för sina konstnärliga verksamheter.

Söndag 17 juli kl. 17.00 Harestads kyrka - Musikgudstjänst
Folkmusik med Lovine Waldwik (fiol&sång) och Oskar Rognås (gitarr). Folkmusiksduon från Musikhögskolan Ingesund i Värmland bjuder på egenskrivna och traditionella kompositioner med skandinaviska toner.

Torsdag 21 juli kl. 18.30 Marstrands kyrka - Musik i sommarkväll
”Nordic Light Duo”
Josefine Andersson (mezzosopran) och Daniel Beskow (piano) framför Sagolikt, en romansafton inspirerad av Elsa Beskows sagor och målningar.

Torsdag 28 juli kl. 18.30 Marstrands kyrka – Musik i sommarkväll
”Äntligen på väg”
”Äntligen på väg” är en musikalisk odyssé genom Europa. Vi lyssnar till Rita Saxmark (sång) och Sabina Agnas (gitarr).

Söndag 31 juli kl. 17.00 Lycke kyrka—Musikgudstjänst
Noa Edwardssons Jazztrio deltar i gudstjänsten. Repertoaren består av allt från funk till jazz, covers från såväl äldre som nutida grupper samt egenskrivna låtar.

Torsdag 4 augusti kl. 18.30 Marstrands kyrka - Musik i sommarkväll
"Bist du bei mir"
Vi får lyssna till när Amanda Flodin (mezzosopran), Magnus Kjellson (kistorgel) och Anders Ericson (ärkeluta) framför sånger av Bach.

Söndag 21 augusti kl. 17.00 Torsby kyrka - Musikgudstjänst
Organisten Samuel Lundback medverkar i gudstjänsten med orgelmusik.