Kantor sökes till Torsby pastorat

Kantorstjänst 100%, tillsvidare med tjänstgöring i Torsby pastorat i Kungälvs kommun.

Strax norr om Göteborg och väster om Kungälv, i Kungälvs kommun, ligger Torsby pastorat. Här finns fyra församlingar med varsin kyrka: Harestad, Lycke, Marstrand och Torsby.

I Torsby pastorat arbetar vi för en kyrka som är öppen mot bygden och människorna. Vi söker dig som vill hjälpa oss att forma framtidens kyrka, tillsammans med ett arbetslag om ca 25 medarbetare och många engagerade församlingsbor.

Vi söker en kantorskollega! Om du är intresserad är du välkommen att höra av dig till någon av musikerna i pastoratet, Anna Holl eller Tomas Mellås.

anna.holl@svenskakyrkan.se eller tomas.mellas@svenskakyrkan.se