Kontakt

Torsby pastorat Besöks- och postadress: Torsby 170, 44273 Kärna Telefon: +46(303)206840 E-post till Torsby pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Information angående gravskötsel 2017

Det finns tre olika sorters skötsel som man kan teckna genom avtal med Torsby pastorat.

Nytt för i år är att vi inte längre erbjuder skötsel med sommarblommor på någon av våra kyrkogårdar.

Följande avtal kan fås:

Grundskötsel: Vårstädning, putsning och rensning av rabatt och grusyta, krattning, gräsklippning, klippning av häck inom gravplats och beskärning av växter.

Skötselstart 1 april.

Pris: 800 kr

Skötsel med perenna växter: grundskötsel, vårlökar i kruka år 1, perenna växter, vårlökar för år två och framåt, höstdekoration, granris, påfyllnad av grus och vattning. Skötselstart 1 april.

Pris: 1160 kr + ettableringsavgift första året 780 kr

Vattning: Enbart bevattning under juni- september.

Pris: 250 kr

Följande avtalstyper kan fås:

Löpande skötsel: Skötseln löper tills beställaren säger upp avtalet. Faktura skickas varje år för årets skötsel.

Ettårigt avtal: Skötsel för 1 år. Inget brev om skötsel upphör skickas ut.

Två- och tre-årsavtal: Skötsel på två eller tre år i taget. Engångsfaktura skickas på samtliga år. Brev skickas ut när skötseln är inne på sista året.

Priserna är inklusive moms och gäller för kalenderåret 2017.

Betalning sker i förskott via faktura.

Skötseln startar vid skötselperiodens start eller när betalningen är registrerad.

Nybeställning sker till Karin Nord eller expeditionen.

Efter 15 april tas inga nya avtal emot för innevarande års skötsel.

Kyrkogårdsförvaltningen

Arbetsledande vaktmästare tel 0303-20 68 42