Följ oss på facebook

Nu har vi äntligen öppnat upp kyrkorna för att fira gudstjänster tillsammans igen men fortsätt gärna följa oss på facebook för att vara uppdaterad. För att veta när och var gudstjänsterna är, kolla in kalendern som ligger längre ner.

Välkommen att fira gudstjänst

Gudstjänstens uppgift är att göra mötet mellan Gud och människor tydligt. Vi får lyssna till Bibelns texter och får hjälp att förstå vad de kan betyda i vår tid. Vi lyssnar till musik och får sjunga med i psalmerna. Vi ber för dem och det som står oss nära.

Bibeltexter

Varje söndag och helgdag under kyrkoåret har sitt namn, sitt tema och sina bibeltexter. Klicka här för att läsa kommande söndags text. Där hittar du också annan information om söndagen och kan söka efter övriga kyrkoårets bibeltexter.