Gudstjänst

Varje söndag och helgdag firas gudstjänst i någon eller några av kyrkorna i Torsby pastorat. Dagar och tider för gudstjänster och evenemang finns i kalendern här nedanför.

Välkommen att fira gudstjänst

Gudstjänstens uppgift är att göra mötet mellan Gud och människor tydligt. Vi får lyssna till Bibelns texter och får hjälp att förstå vad de kan betyda i vår tid. Vi lyssnar till musik och får sjunga med i psalmerna. Vi ber för dem och det som står oss nära.

Bibeltexter

Varje söndag och helgdag under kyrkoåret har sitt namn, sitt tema och sina bibeltexter. Klicka här för att läsa kommande söndags text. Där hittar du också annan information om söndagen och kan söka efter övriga kyrkoårets bibeltexter.