Töreboda pastorat

Töreboda pastorat Besöksadress: Klockaregatan 2, 54530 Töreboda Postadress: BOX 103, 54523 TÖREBODA Telefon: +46(506)18500 E-post till Töreboda pastorat Webbplats

Töreboda pastorat

Du är välkommen till Svenska kyrkan i Töreboda och våra fyra församlingar Fredsberg-Bäck, Fägre, Hova-Älgarås och Töreboda. Vi finns till för dig i glädje och sorg.

Vi söker dig som vill arbeta med gudstjänster och körer i Hova-Älgarås församling. Ansökningstiden är förlängd!

Kyrkomusiker sökes till Töreboda pastorat

granskningen av svenska kyrkan: fel måste rättas till

- Det är vår skyldighet att förvalta allas våra medlemspengar på ett ansvarsfullt sätt. Därför är det bra att media granskar oss. Det säger ärkebiskop Antje Jackelén. Hon fortsätter:

- Bara när vi har våra medlemmars förtroende har vi de medel vi behöver för att göra det stora arbete vi gör. Fel måste rättas till. Läs hela biskop Antjes uttalande på Svenskakyrkan.se

Där kan du också läsa generalsekreterare Helen Ottosson Lovén kommentar till kritiken mot utlandskyrkan, och biskop Eva Brunnes kommentar till kritiken mot församlingarnas utlandsresor.

till Svenska kyrkan i Töreboda. Här hittar du öppettider och besöksadress

till Svenska kyrkan i Töreboda. Här hittar du öppettider och besöksadress

Välkommen att fira gudstjänst i vårt pastorat.

Här hittar du gudstjänstschema för våra fyra församlingar.

Gudstjänsttider finns även i kalendern. Där hittar du också
tider för gudstjänstfirande på våra äldreboenden.

Gudstjänst

Välkommen att fira gudstjänst i vårt pastorat. Här hittar du gudstjänstschema för våra fyra församlingar. Gudstjänsttider finns även i kalendern. Där hittar du också tider för gudstjänstfirande på våra äldreboenden.

Du är välkommen till någon av våra många mötesplatser i pastoratet. Vi erbjuder mötesplatser för alla.

Våra mötesplatser

måndag 6 juni kl 17

Musik på nationaldagen i Hova kyrka

måndag 6 juni kl 17