Sjung i kör!

Gospel eller kammarkör? Vad passar dig? I Kungsbacka-området finns många olika köralternativ.

Tölö kyrkokör

Blandad kör med rik och varierad repertoar. Du behöver viss körvana och förtrogenhet med noter för att trivas riktigt bra. Vi medverkar i gudstjänsten i Tölö kyrka en gång i månaden, och sjunger större verk vid konserter. Måndagar kl 19-21, Tölö församlingshem

Julkör i Älvsåker kyrka

Älvsåkers kyrkokör

Blandad kör som medverkar i Älvsåkers kyrka, mestadels vid gudstjänster. Torsdagar kl 19-20.30, Älvsåkers församlingshem

Tölö Vocalis

Kammarkör vars medlemmar har god körvana och sjunger en avancerad repertoar i högt instuderingstempo. Ensemblen utforskar det bästa inom den klassiska kyrkomusiken med en tyngdpunkt på Johann Sebastian Bach. Den som är intresserad av att bli medlem är välkommen att kontakta körledaren för provsjungning. Tisdagar kl 19-21 udda veckor och en lördag/månad, Tölö församlingshem.

Trivselkören - Varla

Vuxenkör för nybörjare och vana körsångare som längtar efter glädjen att sjunga tillsammans med andra. Medverkar bland annat vid gudstjänster. Tisdagar kl 15-17.30, Varlakyrkan

Varla Gospel

Flerstämmig gospelkör som medverkar bland annat vid gospel- och lovsångsgudstjänster. Leds av Sara Arvidsson Selan. Torsdagar kl 19-21, Varlakyrkan.

Körer för barn

En pojke med vit skjorta står med notblad i famnen. Personer i svart kostym står runt om.

Kungsbacka gosskör

Är du en kille på 6-15 år som älskar att sjunga? Vill du utvecklas i en duktig och målmedveten grupp? Välkommen att söka till Kungsbacka Gosskör. Startar v36.

Barnkör från 7 år, i Älvsåker

NYTT! Sång är glädje och gemenskap. Kom och lär dig mer om din röst och musikens grunder tillsammans med andra barn i höst - sjung i den nya barnkören! Startar v36.