Stöd i livets med- och motgångar

Kanske vill du ha ett hembesök, en förbön, personalstöd, stöd vid livets slut eller få hjälp att kontakta myndigheter? Eller har du tid över och vill göra en insats genom att hjälpa till ideellt? Du är välkommen att höra av dig.

Ibland tar livet en oväntad vändning. Det kan gälla relationer, arbete, en ny fas i livet, sorg eller glädje. Kanske har du funderingar kring livet och tron. Vi finns här för dig. Oavsett vad du funderar över eller kanske brottas med, finns det möjlighet att prata och bolla tankar med en utomstående. Våra präster och diakoner har tystnadsplikt. De kan hålla enskilda samtal eller i grupp, krissamtal och ge anhörigstöd.

Välkommen att höra av dig. Det kostar inget.

Terminsstart för ideella på Hede hemtjänst. Vi umgås, fikar och planerar vårterminens insatser.
De ideella på Hede hemtjänst fungerar som ett stöd för många och är en viktig del i Svenska kyrkans diakonala uppdrag. Bild: Annette Linde
Eva Montelius

Svenska kyrkan Tölö-Älvsåker