Vårens musikprogram i Tölö

Under våren fylls Tölö kyrka av musik. Här kan du läsa hela programmet.

Trettondagskonsert med Varbergs Kammarkör

• Julmusik med Varbergs kammarkör under ledning av Johannes Landgren. Daniel Berg, slagverk.
    Trettondedag jul, söndag 6 januari kl 15

Best of Bach

• Tölö Vocalis, instrumentalensemble och –solister framför älskade Bachverk. Cellosvit, Gambasonat, Toccata & Fuga i   d-moll, ”Jesu bleibet meine Freude”, ”Wachet auf” mm.
    Lördag 16 februari kl 18

Festhögmässa

• Kungsbacka Gosskör, G-klaven, C-klaven och Esters Dansare medverkar.
    Söndag 24 mars kl 11

Johannespassionen av J. S. Bach

• Tölö Vocalis, Tölö kyrkokör och Oscar Fredriks kammarkör. Barockorkester. Ingrid Berg, sopran. Amanda Flodin, alt. Mattias Gunnari, tenor. Karl Peter Eriksson, bas. Leif Aruhn Solén, evangelist och Björn Larsson, Kristus. Entré 100 kr. Biljetter köps på pastorsexpeditionen.

Söndag 7 april kl 18

Långfredagsgudstjänst

• Tölö Vocalis sjunger utdrag ur J. S. Bachs Johannespassion
    Långfredag 19 april kl 11

Påskdagen

• Festlig påskdagsmässa med Tölö kyrkokör och brassensemble
    Påskdagen, söndag 21 april kl 11

Vårkonsert

• Tölö kyrkokör sjunger Josef Gabriel Rheinbergers ”Missa St. Crucis” samt älskade kör- och vårsånger.
    Lördag 4 maj kl 18

”Kom, Skaparande, Herre god”

• Festival för kristen konst med föredrag, workshops, konstutställning, lovsång och avslutande konsert på söndagen kl 18.

Fredag - söndag, 7-9 juni