Uppslagen bibel liggande på en spegel
Foto: Aaron Burden /UNSPLASH

Lectio Divina - andlig vägledning

I samband med lovsångsmässan läser vi en bibeltext och samtalar om den - vad kan den säga mig idag? Fika serveras! Vi ses på onsdagar, jämna veckor, kl 19.15 i Älvsåkers församlingshem. Varmt välkommen att delta!

Kommande träffar:
25 jan, 8 febr, 22 febr, 8 mars, 22 mars, 5 april (efter passionsmässan), 19 april

Samling i församlingshemmet efter lovsångsmässan.
Fika serveras, kostnad 30 kr.

Musikafton: ”Lågan lyser klar”

Musikafton i kyndelsmässotid upplyst av levande ljus med Oskar Edin, viola och Julia Isaksson, piano som bjuder på ett romantiskt sonatprogram med musik av bl a Brahms och Schubert. Lör 4 feb kl 18 i Älvsåkers kyrka.

Sex siluetter hoppar i motljus

Veckans gudstjänster

Välkommen på gudstjänst! I veckan är det lovsångsmässa i Älvsåker och mässa i Taizéton i Varlakyrkan. Till helgen kan du fira högmässa Tölö kyrka och Älvsåkers kyrka med temat ”Jesus är vårt hopp”. Läs mer.