Konfirmand 20/21

Gemenskap, lekar, skratt, tårar och så klart, läger. Prat om allt mellan himmel och jord – om kristen tro, döden, kärlek och allt där emellan.

Ta ställning själv! Vill du lära dig mer om livet och Gud? Kom med och testa – du binder inte upp dig på något alls.

Svenska kyrkan i Kungsbacka består av Kungsbacka-Hanhals och Tölö-Älvsåker. Vi erbjuder flera olika konfirmationsalternativ, välj det som passar bäst!

Evelina Grönlund

Svenska kyrkan Tölö-Älvsåker

Församlingspedadog

Johannes  Hallberg

Johannes Hallberg

Svenska kyrkan Tölö-Älvsåker

Församlingspedagog, Älvsåkers församling

@ungitolo

Hitta oss på Insta
Bild: Magnus Aronson/Ikon

Varför finns jag? Finns Gud? Vem är Gud? Tro, hopp och kärlek, vad menas med det? Vad är vi som människor värda? Hur ska vi vara mot varandra? Vad händer när vi dör?

Vi kommer inte hitta svar på alla dessa frågor så klart. Kanske hittar vi några svar. Kanske kommer du på att du vill fortsätta att utforska vad detta kan innebära för dig.

Här kan du ladda ner årets informationsfolder om Konfa 20/21.