Foto: Fotomontage. Original: Magnus Aronsson/ikon

Konfirmand 22/23

Gemenskap, lekar, skratt, tårar och så klart, läger. Prat om allt mellan himmel och jord – om kristen tro, döden, kärlek och allt där emellan.

Anmälan konfirmation 22/23

Här kan du anmäla dig till höstens konfaår.

Gå till anmälan

Livets frågor...

Varför finns jag? Finns Gud? Vem är Gud? Tro, hopp och kärlek, vad menas med det? Vad är vi som människor värda? Hur ska vi vara mot varandra? Vad händer när vi dör?

Vi kommer inte hitta svar på alla dessa frågor så klart. Kanske hittar vi några svar. Kanske kommer du på att du vill fortsätta att utforska vad detta kan innebära för dig.

Ta ställning själv!

Vill du lära dig mer om livet och Gud? Kom med och testa – du binder inte upp dig på något alls.

Svenska kyrkan i Kungsbacka består av Kungsbacka-Hanhals och Tölö-Älvsåker. Vi erbjuder olika konfirmationsalternativ, välj det som passar bäst!

I Tölö-Älvsåker pastorat kan du välja mellan:

Torsdagsgrupp Älvsåker

Vi ses på torsdagar och åker på två läger.

Tisdagsgrupp Tölö

Vi ses på tisdagar och åker på två läger.

Lördagsgrupp Tölö

Vi ses en lördag i månaden och åker på två läger.

Konfirmation i Kungsbacka-Hanhals församling

Se vilka övriga alternativ som erbjuds i Kungsbackaområdet.

Gå till Kungsbacka-Hanhals församlings hemsida