Foto: Toarps församling

Jobba med oss! Toarps församling söker ny medarbetare.

Pedagog/fritidsledare 100 % inriktning konfirmander och unga ledare.
Vikariat 1 år med trolig förlängning och övergång till tillsvidaretjänst.

Toarps församling omfattar samhällena Dalsjöfors, Gånghester, Målsryd, Rångedala och Äspered med sammanlagt fem kyrkor och ett kapell. Huvudorten är Dalsjöfors, som ligger en dryg mil öster om Borås. Församlingen har cirka 6100 kyrkotillhöriga och arbetslaget består av ett 25-tal anställda och många ideella.

Vi söker dig som är väl förankrad i din tro och kyrkans liv och finner glädje i att se unga människor växa på livets alla områden. Du har gärna erfarenhet av församlingsarbete med konfirmander som pedagog, fritidsledare, barn/ungdomsledare eller som ideell. Du är kreativ och trygg i att arbeta med barn och ungdomar.

Du arbetar gärna tillsammans med andra men kan ta ansvar och planera ditt arbete. En viktig del i tjänsten omfattar utveckling och samordning av församlingens konfirmandgrupper i nära samverkan med ungdomspräst och övrigt konfirmandarbetslag. Konfirmandarbetslaget omfattar präst, musiker och ungdomsledare samt konfirmandfaddrar.

I tjänsten ingår också att tillsammans med ungdomspräst och ungdomsledare ansvara för arbetet riktat mot konfirmandfaddrar. Viss del i tjänsten omfattar delansvar i ungdomsgrupp och att finnas som resurs i övrig barn- och ungdomsverksamhet.

Du ingår i vårt dopuppföljningsarbete riktat mot bygdens skolor som bl.a. innefattar upplevelsevandringar runt påsk och jul.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
...........................................................................................................................

Tillträde januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 23 november 2020. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan och CV till:
Toarps församling
Toarp Prästgården 1
516 90 Dalsjöfors
eller via e-post: toarp.forsamling@svenskakyrkan.se

För mer information om tjänstens innehåll och församlingens profil kontakta:
Fredric Svensäter, kyrkoherde tel: 033-16 96 04
Carina Tretow, ungdomspräst tel: 033-16 96 05