Foto: Caroline Nordblad

Konfirmation 2022-2023

Att vara konfirmand innebär att du tillsammans med kompisar och ledare, lär dig mer om Gud och vad kristen tro handlar om. Vi kommer bl.a leka lekar, åka på läger, fira gudstjänst, fundera på livsfrågor och mycket annat roligt. Du behöver inte kalla dig kristen för att vara konfirmand – att ha en nyfikenhet på livet och hur man kan tänka och tro räcker långt.

Anmäl dig som konfirmand inför år 2022- 2023
Formulär finns längst ner på sidan.

Vår förhoppning är att konfirmandtiden blir en viktig upplevelse att bära med sig resten av livet. Konfirmation betyder bekräftelse. I Svenska kyrkan innebär det att Gud bekräftar sitt löfte vi får i dopet. Det innebär också att vi vill bekräfta varje konfirmand som en unik människa med ett oändligt värde.
Är du inte döpt så löser vi det under konfirmandtiden

Har du funderingar över att sova borta, kontakta oss.

Det kostar ingenting att delta i konfirmandgrupperna.

Infoträff för alla, söndag 4 september
Alla blivande konfirmander med föräldrar hälsas välkomna till högmässa i Rångedala kyrka, söndagen den 4 september 2022 kl. 11.00
Därefter bjuder vi på enkel lunch i Rångedala församlingshem och informerar om konfirmationsåret.

VIP-konfirmander

Vi vill att alla skall kunna vara med. Ungdomar med särskilda behov, till exempel utifrån funktionsvariationer, koncentrationssvårigheter, dyslexi eller något annat som gör att du behöver extra stöd är välkomna att kontakta oss:
Lena Berglind, församlingspedagog
073 801 23 70    epost: lena.berglind@svenskakyrkan.se

Frågor och kontakt

Såväl blivande konfirmander som deras föräldrar är mycket varmt välkomna att höra av sig till oss med alla tänkbara frågor och funderingar:

Kontakt:
Julia Jonsson (ungdomspedagog), Telefon: 033-16 96 10
E-post: julia.jonsson2@svenskakyrkan.se

TERMINSGRUPP (Få platser kvar)

(max. 25 st/GRUPP)

Startar i september 2022 och avslutas med konfirmation i maj 2023.
Gruppen träffas på onsdagar i Toarps församlingshem i Dalsjöfors.
Vi åker på två läger under konfirmandtiden. Du kommer att få gå på
minst 15 gudstjänster under året.

Infoträff: Söndag 4 september kl. 11.00 (Högmässa) i Rångedala kyrka.
Start: Onsdag 7 september, kl. 16.00–18.00
Läger nr 1: 23-25 september 2022
Läger nr 2: 10 -12 mars 2023
Konfirmationshelg: 13-14 maj 2023

SOMMARGRUPP (Få platser kvar)

Startar med läger och gudstjänster i september 2022. Gruppen träffas sedan
under de tre första veckorna på sommarlovet 2023. Du kommer att få gå på
minst 15 gudstjänster under året.

Infoträff: Söndag 4 september kl. 11.00 (Högmässa) i Rångedala kyrka.
Läger nr 1: 7-9 oktober 2022
Läger nr 2: 11 -15 juni 2023
Konfirmationshelg: 1-2 juli 2023

Välkommen som konfirmand i Toarps församling!

Anmälan till konfirmation senast 23 juni 2022

Anmälningsformulär

Det finns två konfirmandgrupper att välja mellan; TERMINSGRUPPEN och SOMMARGRUPPEN. Konfirmanden väljer ett förstahandsval och ett andrahandsval. Maxantal för varje grupp ser du ovan. Då vissa grupper är mer populära än andra, kan vi inte lova att alla får sitt förstahandsval. En bekräftelse skickas till den angivna e-postadressen när anmälan skickats in.