Bli medlem?

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns alltid en plats för dig.

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

......................................................

När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i.

Skicka in blanketten per post:
Fyll i och skriv ut blanketten här nedan.  Skriv under med ditt namn, ort och datum och skicka in den till Toarps församling per post.
Toarps församling
Prästgården 1
516 90 Dalsjöfors

Dina uppgifter