konfirmander med kikare, upptäckargrupp
Foto: Janåke Hansson

Upptäckargrupp

Du får upptäcka vad kristen tro är genom berättelser, samtal, film, drama, läger och gudstjänster. Varannan torsdag 15.30 (jämna veckor).

Plats: Rönnängs församlingshem

Dag och tid: Varannan torsdag kl. 15.30-17.45 (jämna veckor)

Startdatum: 17 september med information för konfirmander och föräldrar

Lägerdatum: 25-27 september på Örtagården, gemensamt läger 22-24 januari på Åh stiftsgård

Konfirmationstiondag: 16 maj 2021 i Rönnängs kyrka

Präst: Janåke Hansson

Pedagog: Mari-Loise Engblom

Några gånger per termin kommer vi att ha speciella gudstjänster som ni konfirmander tillsammans får förbereda.

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2020-2021. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. GUD och Berlin 3. Upptäckargrupp 4. Helgkonfirmation. Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Är du som vill konfirmeras döpt?

Janåke Hansson

Komminister/arbetsledare, Präst