Konfirmander Upptäckargrupp 2018-2019

Konfirmandgrupp där vi tillsammans upptäcker kristen tro genom musik, film, drama och gudstjänster. Varannan torsdag 15:30.

Plats: Rönnängs församlingshem

Dag och tid: Varannan torsdag kl. 15:30-17:45

Startdatum: 20 september kl 18:00

Lägerdatum: 26-28 oktober på Stora Strand i Dalsland.

Ett läger på våren (datum kommer).

Konfirmationstiondag: 19 maj 2019 i Rönnängs kyrka

Ansvarig präst: Janåke Hansson

Pedagog: Mari-Loise Engblom

Varför finns det olika religioner
Varför finns det olika religioner?

Vi kommer också att göra utflykter till intressanta och spännande mål i vår närhet och längre bort.

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2018-2019. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. Livets pärlor 3. Upptäckargruppen 4. Lovkonfa Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Janåke Hansson

Komminister/arbetsledare, Präst