Konfirmander Upptäckargrupp

Konfirmandgrupp där vi tillsammans upptäcker kristen tro genom musik, samtal, film, drama och gudstjänster. Varannan torsdag 15.30.

Plats: Rönnängs församlingshem

Dag och tid: Varannan torsdag kl. 15.30-17.45 (jämna veckor)

Startdatum: 11 september kl 18.00 med information för konfirmand och föräldrar.

Lägerdatum: 25-27 oktober samt ett läger på våren (datum kommer).

Konfirmationstiondag: 17 maj 2020 i Rönnängs kyrka

Präst: Janåke Hansson

Pedagog: Mari-Loise Engblom

Några gånger per termin kommer vi att ha speciella konfirmandgudstjänster. Efteråt har vi ungdomssamling då vi äter, leker och lär känna varandra bättre.

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2018-2019. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. Livets pärlor 3. Upptäckargruppen 4. Lovkonfa Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Är du som vill konfirmeras döpt?

Janåke Hansson

Komminister/arbetsledare, Präst