Hanna var i Tanzania

Hanna Lavén är del av "Ung i den världsvida kyrkan" och besökte Tanzania 8 september till 30 november 2016.

Returbesök

I maj 2017 kommer Svenska kyrkan Tjörn att få besök av två ungdomar från Evangelical Lutheran Church of Tanzania. De kommer att bo i en värdfamilj på Tjörn och kommer att besöka och vara med i flera olika verksamheter under sin månad här på ön. Vi återkommer med mer information. Ansvarig är Linda Lindblad.

När Hanna Lavén var i Tanzania hösten 2016 skrev vi några gånger om hennes besök där. Läs våra blogginlägg nedan.

Hanna i Tanzania

Den 8 september 2016 åkte Hanna Lavén till Tanzania med en grupp ungdomar - som åker till olika kyrkor runt om i världen.

Tillsammans med en av sina reskamrater boddee Hanna i tre olika församlingar under de tre månader som hon var i Tanzania.

Hanna Lavén, 20 år från Tjörn

Hanna Lavén

Åker till: Tanzania

Förväntningar: jag hoppas att under tiden i Tanzania så ska jag lära känna en ny kultur, nya människor och få en ny bild av ett land som jag vet väldigt lite om.

Farhågor: en av mina få farhågor är att jag inte ska klara det varma klimatet. Som rödhårig och blek känns solen som min största fiende.

Tre saker jag tar med mig på resan: solkräm, myggnät och bra reskamrater.

Här kan du läsa blogginläggen som kommer från de utbytesstudenter som besöker Tanzania.

Följ bloggen om Tanzania

Här kan du läsa bloggen med alla utbytesstudenter. De är i Filipinerna, Brasilien, Costa Ria och Södra afrika.

Ung i den världsvida kyrkan