Sommarens utställningar

Traditionsenligt bjuder vi in till flera utställningar i våra kyrkor. Fokus i år är tillbakablickar och en framtidsspaning.

De vanliga

23 juni – 4 augusti   i stenkyrka kyrka

20 personporträtt av människor som levt och verkat på Tjörn. Öppet måndag till fredag: 8.00–16.00. Helger i samband med gudstjänster. Vernissage 23 juni 12.15 i Stenkyrka kyrka.

Konst av Tilda Flodström

2 juli-26 juli   i valla församlingshem

Tilda är 17 år, från Ödsmål och går naturvetenskapslig linje på Nösnäsgymnasiet i Stenungsund. Under fyra år gick hon på akvarellkurs i Tjörns kulturskola, men nu målar Tilda helst med cellpenna. Öppet 13.00-18.00, måndag till fredag. Vernissage tisdag 2 juli 14.00.

Leksaker och barnkläder från förr

15 – 23 augusti i kyrkans hus, kållekärr

Leksaker och barnkläder från gamla tider fram tills nu. Öppet alla dagar kl 13-19. Kaffeservering med hembakat och lotterier. Samarbete mellan Stenkyrka kyrkliga syförening och Röda korset på Tjörn.