Sommarens pilgrimsvandringar

Under sommaren 2019 har vi fyra pilgrimsvandringar på vårt vackra Tjörn som inbjuder till eftertanke och reflektion. Mässa eller andakt längs vägen.

Pilgrimsvandring på Dyrön 29 juni 15.00-18.00

Tag färja från Rönnängsbrygga  som tar dig till Dyrön i lagom anslutning till starten - vi inväntar naturligtvis färjan.  För färjans tidtabell

Mufflonfår på Dyrön
Mufflonfår på Dyrön Bild: Tina Augustsson

Vi går utmed vandringsleden på ön, på berg och bitvis trappor som gör vandringen medelsvår.

Kläder och skor efter väder, medtag mat/dryck  som du vill ha längs vägen, vi gör några stopp under vandringen och delar tankar - och har en andakt.

Eventuella frågor till Janåke Hansson tel.0733-230508

Pilgrimsvandring till och runt Bö tjärn 11 juli 18.00-20.30

Samling och parkering vid Röavallen, Skärhamn 18.00. Medelsvår vandring på berg och i skog, bitvis svår.

Pilgrimsvandring med mässa vid ett stopp under vandringen.

Kläder och skor efter väder, medtag mat/dryck som du vill ha när vi gör några stopp under vandringen och där vi delar tankar med varann.

Ev. frågor ring Anne-Marie Axelsson tel.0733-230534

pilgrimens sju nyckelord

• FRIHET
  • ENKELHET
  • TYSTNAD
  • BEKYMMERSLÖSHET
  • LÅNGSAMHET
  • ANDLIGHET
  • DELANDE

Pilgrimsvandring på Härön 27 juli kl.15-18

Färja avgår från Kyrkesundsbrygga kl.14.45 och åter efter vandringen. Parkering vid Linnevikensbadplats.

Härön sommaren 2017
Härön sommaren 2017 Bild: Svenska kyrkan Tjörn

Vi går utmed vandringsleden på ön, på berg och ängsmark som gör vandringen medelsvår.

Kläder och skor efter väder, medtag mat/dryck  som du vill ha vi gör några stopp under vandringen och delar tankar - har en andakt.

Ev. frågor Anne-Marie Axelsson tel. 0733-230534

Pilgrimsvandring på Lilla Askerön 8 aug. kl.18-20.30

Samling på parkeringen vid Lilla Askeröns  kyrkogård kl.18.00.

Vi går mestadels på väg men på berg och ängsmark, klassad som lätt till medelsvår vandring.

Kläder och skor efter väder, medtag mat/dryck  som du vill ha vi gör några stopp under vandringen och delar tankar - mässa vid klockstapeln vid vandringens slut.

Ev. frågor Anne-Marie Axelsson tel. 0733 -230534