Retreat - Kärlekens väg

Vi har en retreatdag i Rönnängs kyrka och församlingshem den 3 mars. Ge dig själv en dag med tid för vila och eftertanke. Temat för dagen är Kärlekens väg. Retreaten är fullbokad.

En dag med möjlighet för bön och meditation och tid för vila och eftertanke. Du behöver inte ha någon erfarenhet av retreat eller stilla dagar för att vara med.

Ge dig själv chansen!

Största delen av dagen är vi tillsammans i tystnad. Vi uppskattar om du deltar HELA dagen för allas möjlighet till stillhet och tystnad.

Det finns möjlighet till samtal med präst eller diakon under dagen. Kyrkan är öppen  och vi rekommenderar bekväma, lediga kläder och bra skor.

Varmt välkommen.

Kom, följ mig...och vila..."

Mark 6

När:

Söndag 3 mars kl. 10:00-18:00

Var:

Rönnängs kyrka och församlingshem

Kostnad:

100 kronor. Då ingår fika och lunch

Anmälan:

Senast 18 februari. Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser. Retreaten är nu fullbokad.

Program:

10:00 Kaffe och smörgås - betalning för dagen

10:30 Kort rundvandring med information.

10:45 Avspänning, tystnaden inleds.

11:00 Egen tid för läsning, promenad, målning. Taktilmassage för dem som bokat.

13:00 Middagsbön i kyrkan.

13:15 Lunch

14:00 Egen tid

15:30 Meditation i kyrkan

16:00 Egen tid

16:30 Fika

17:00 Mässa i kyrkan - tystnaden bryts.

Anne-Marie Axelsson

Katrin Sörbris

Janåke Hansson

Komminister/arbetsledare, Präst

Mer om Janåke Hansson

Rönnängs församling. Teamledare.

Anmälan till retreatdagen 3 mars i Rönnängs församlingshem och kyrka. Kostnad 100 kronor.

Om du har någon matallergi eller något annat som är viktigt för oss att veta så skriver du det här.

Under dagens finns möjlighet att få Taktil Massage - en lugn behaglig beröringsmassage. Kostnad 200 kr för 20 minuter. Önskar du massage, kryssa i rutan nedan.