Mobil och dator
Foto: Gustaf Hellsing IKON

Personal - Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till vår expedition och all vår personal, samt information om de förtroendevalda i Kyrkofullmäktige, kyrkoråd och församlingsråd.

Diakonsmycke

Diakoner

Här hittar du Svenska kyrkan Tjörns diakoner och diakoniassistenter

Orgel klaviatur

Här hittar du Svenska kyrkan Tjörns musiker

Pastorsexpeditionen

På pastorsexpeditionen kan du boka dop, bröllop och begravning och olika lokaler. Här finns också de funktioner som är gemensamma för hela Svenska kyrkan Tjörn.

Pedagoger

Här hittar du Svenska kyrkan Tjörns pedagoger

Präster

Svenska kyrkan Tjörns präster

Vaktmästare och lokalvårdare

Här hittar du Svenska kyrkan Tjörns vaktmästare (inne och på kyrkogårdarna) och lokalvårdare

Boka här

För att boka dop, vigsel, begravning eller ett församlingshem för annan verksamhet så tag kontakt med vår pastorsexpedition som har hand om alla våra lokaler på Tjörn.

En person slår en ordförandeklubba i bordet.

Förtroendevalda/protokoll

Vart fjärde år är det kyrkoval. Då kan alla medlemmar i kyrkan rösta om vilka personer som ska styra Svenska kyrkan. Församlingarna och pastoraten styrs av förtroendevalda.