Petrus nummer 2 2020
Foto: Tina Augustsson

Tryckfelsnisse har varit i farten!

Nyhet Publicerad Ändrad

Det har smugit sin in några fel i senaste numret av Petrus och nya beslut har fattas efter att tidningen skickades till tryck. Ber om ursäkt för detta.

Nytt beslut om Skärhamns kyrka öppettider i sommar. Måndag till fredag 10.00-16.00 kan man besöka kyrkan. Tisdagar och onsdagar fram till 8 juli dessutom kafé och loppis i församlingsgården 12.00-16.00.

--

Pilgrimsvandringen i Rönnäng är den 25 juni och inte som det står i Petrus, den 29 juni… Tid och plats stämmer dock.

I texten om den leende kyrkan så inledningstalade Christer Tegemo, dåvarande kommunfullmäktiges ordförande på Tjörn, och ingenting annat.

Sedan Petrus skickats till tryck så har vi beslutat att ställa in sommarkören i Rönnäng och Frivolt i Skärhamn har också ställts in.

Beklagar om detta ställer till problem för någon!

Har du inte fått senaste numret av Petrus, här kan du läsa och ladda ner den, samt få tillgång till tidigare nummer.

Församlingstidningen Petrus

Petrus är Svenska kyrkan Tjörns församlingstidning. Den delas ut till alla hushåll på Tjörn fyra gånger om året.

Hör gärna av er ifall ni har frågor och funderingar: