Fyra tända ljus på ett fat i blå omgivning
Foto: Alex och Martin IKON

Skänk dina ljusstumpar!

Nyhet Publicerad

Den 5 mars kommer Svenska kyrkan Tjörns internationella grupp skapa nya ljus av gamla ljusstumpar. Vi säljer sedan nya ljus till förmån för Act Svenska kyrkans arbetet i olika delar av världen. Har du vita ljusstumpar över kan du lämna in dem till oss! Ett enkelt sätt att bidra.

Vi tar emot ljusstumpar, helst vita, i våra olika kyrkor och det går bra att lämna dem på pastorsexpeditonen, Skärhamn torget.

Mer information kommer längre fram om hur kvällen den 5 mars blir. Men tillsammans hjälps vi åt att skapa nya ljus. Så boka gärna in kvällen den 5 mars för en gemenskapskväll i Kyrkans hus, Kållekärr, med soppa, ljusstöpning, gemenskap och information kring Act Svenska kyrkans arbete.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.