Lovkonfirmation 2018-2019

För dig som har många bollar i luften och vill konfirmationsläsa på loven under terminerna.

Plats: Skärhamns församlingsgård

Dag och tid: på loven under terminerna. (se datum nedan, reservation för ändringar)

Start: 18 september i Skärhamns församlingsgård kl 18:00

23-24 september

26-28 oktober läger Stora Strand, Dalsland

8 december, gemensam konfadag

12 december kl 18 julmys

5-6 januari

16-17 februari

6 mars

23-24 mars

26-28 april Läger Vadstena

Redovisningsgudtjänst: 5 maj 2019 i Skärhamns kyrka

Konfirmation: 12 maj 2019 i Stenkyrka kyrka.

Präst: Jaana Pollari Lindström

Pedagog: Lisa Säll

Vi träffas på skollov för att underlätta för dig som har mycket under skolveckorna.

Du behöver inga förkunskaper, kom som du är, vi hittar din plats där du kan göra det du är bäst på. Samtidigt får du lära dig en del om den kristna tron, Gud, Jesus, bibel, bön, dop och nattvard - på ett lekfullt sätt.

Här nedan kan du anmäla dig via webben.

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2018-2019. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. Livets pärlor 3. Upptäckargruppen 4. Lovkonfa Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Jaana Pollari Lindström

Komminister/arbetsledare, Präst