Livets pärlor - konfa 2018-2019

Du får möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte gör varje dag. Konfirmationsgrupp i Myggenäs församlingshem. Onsdagar 16:30.

Plats: Myggenäs Församlingsgård.

Dag och tid: Onsdagar kl 16:30-18:30

Startdatum 19 september kl 16:30

Lägerdatum: 26-28 oktober på Stora Strand, Dalsland.

22-24 mars 2019

Konfirmationsdag: 5 maj 2019 i Valla kyrka

Präst: Malin Ringfelter

Pedagog: Erika Andersson

Du får ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna dina gamla vänner på nytt sätt.

Frälsarkransen
Bild: Sara Danielsson

Du får möjlighet att fundera över sådant som du kanske inte gör varje dag.

Utifrån Livets prälor i Frälsarkransen pratar vi om Livet, Gud, Kärleken och Döden.

Här nedan kan du anmäla dig via webben.

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2018-2019. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. Livets pärlor 3. Upptäckargruppen 4. Lovkonfa Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Malin Ringfelter

Mer om Malin Ringfelter