Livets pärlor

Du får möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte gör varje dag. Konfirmationsgrupp i Myggenäs församlingshem. Onsdagar 16.30.

Plats: Myggenäs Församlingsgård.

Dag och tid: Onsdagar kl 16.30-18.30

Startdatum: 11 september kl 16.30

Lägerdatum: 25-27 oktober samt ett läger på våren.

Konfirmationsdag: 2 maj 2020 i Valla kyrka

Präst: Malin Ringfelter

Pedagog: Erika Andersson

Du får ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna dina gamla vänner på nytt sätt.

Du får möjlighet att fundera över sådant som du kanske inte gör varje dag.

Utifrån Livets prälor i Frälsarkransen pratar vi om Livet, Gud, Kärleken och Döden.

Vi som jobbar med Livets pärlor

Malin Ringfelter

Mer om Malin Ringfelter

Präst i Valla församling

Erika Andersson

Mer om Erika Andersson

Valla församling

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2018-2019. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. Livets pärlor 3. Upptäckargruppen 4. Lovkonfa Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Är du som vill konfirmeras döpt?