GUD och Berlin

Tillsammans går vi på upptäcksfärd i kyrkans skrymslen och torn, på Berlins gator och torg och bland livets frågor och funderingar. Vissa söndagar under terminen. Gruppen är fullbokad, men det går bra att sätta upp sig på reservlista.

Gruppen är fullbokad men det går bra att sätta upp sig på reservlista. Glöm inte att ange ett andrahandsalternativ.

Plats: Valla  församlingshem

Dag och tid: Vissa söndagar under terminen

Startdatum: 16 september kl 18.00

Datum:

• 8 november
  • 5 december (julkrubbevandring)
  • 16 december (julmys)
  • 17 januari
  • 22-24 januari (gemensamt läger på Åh stiftsgård)
  • 7 februari
  • 14 mars
  • 24 mars
  • 27 mars (påskvandring)
  • 5-9 april BERLIN
  • 24-25 april
  • 29 april (genrep och foto)

Konfirmationsdag: 1 maj 2021 i Valla kyrka

Kostnad: 1500 kr

Präst: Malin Ringfelter

Pedagog: Erika Andersson

Vi reser till Berlin på påsklovet (v. 14) och besöker bl.a. Svenska kyrkan i utlandet.

Vi träffas ungefär en söndag i månaden i Valla kyrka och församlingshem. Vi har två lördagar och ett helgläger tillsammans med alla konfirmander på Tjörn.

Vi som jobbar med Livets pärlor

Malin Ringfelter

Mer om Malin Ringfelter

Präst i Valla församling

Erika Andersson

Mer om Erika Andersson

Valla församling

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2020-2021. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. GUD och Berlin 3. Upptäckargrupp 4. Helgkonfirmation. Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Är du som vill konfirmeras döpt?