Internationella gruppen

Svenska kyrkan Tjörn har en Internationell grupp som arbetar med nationella och lokala projekt och kampanjer.

Vill du engagera dig?

Alla som vill är välkomna att engagera sig för och med det internationella arbetet. Det kan vara ett långsiktigt engagemang eller bara en punktinsats vid ett enskilt tillfälle. Hör av dig till någon i arbetsgruppen eller till pastorsexpeditionen (0304 66 00 55) så ser vi till att ni får kontakt med varandra.

Gruppen är utsedd av kyrkorådet. Gruppen har att ansvara främst för

• de olika kampanjer som ACT Svenska kyrkans arbete genomför,
  • hålla kontakt med lokala internationella initiativ som Rumänieninsamlingen och syster Annas barnhem,
  • samt att ta egna initiativ som främjar Svenska kyrkan Tjörns internationella arbete och utblick.

Internationella gruppen består av följande medlemmar

• Kerstin Pihl (Stenkyrka) sammankallande (e-post till Kerstin>>)
  • Maria Bäckersten (Stenkyrka)
  • Elisabeth Ivarsson (Rönnäng)
  • Susanne Lavén (Klövedal)
  • Margareta Klars (Valla)
  • Lisbeth Hammar
  • Inger Tönnäng
  • Maria Eliasson
  • Tina Augustsson (Kommunikatör i pastoratet)

Lokala initiativ

När någon varit ute i världen för ACT Svenska kyrkan  eller Svenska kyrkan Tjörn har haft besök.