Kontakt

Svenska kyrkan Tjörn Besöks- och postadress: Hamngatan 17, 47132 SKÄRHAMN Telefon: +46(304)660055 E-post till Svenska kyrkan Tjörn

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Internationella gruppen

Svenska kyrkan Tjörn har en Internationell grupp som arbetar med nationella och lokala projekt och kampanjer.

Internationella gruppen är utsedd av kyrkorådet.

• Kerstin Pihl (Stenkyrka) sammankallande (e-post till Kerstin>>)
  • Maria Bäckersten (Stenkyrka)
  • Martin Johansson (Stenkyrka)
  • Tina Baudino (Stenkyrka)
  • Elisabeth Ivarsson (Rönnäng)
  • Lillvor Aronsson (Rönnäng)
  • Hans Forsberg (Klövedal)
  • Margareta Klars (Valla)

Gruppen är utsedd av kyrkorådet. Gruppen har att ansvara främst för

• de olika kampanjer som Svenska kyrkans Internationella arbete genomför,
  • hålla kontakt med lokala internationella initiativ som Rumänieninsamlingen och syster Annas barnhem,
  • samt att ta egna initiativ som främjar Svenska kyrkan Tjörns internationella arbete och utblick.

Vill du engagera dig?

Alla som vill är välkomna att engagera sig för och med det internationella arbetet. Det kan vara ett långsiktigt engagemang eller bara en punktinsats vid ett enskilt tillfälle. Hör av dig till någon i arbetsgruppen eller till pastorsexpeditionen (0304 66 00 55) så ser vi till att ni får kontakt med varandra.

Gemensamma aktuella kampanjer

Lokala initiativ

När någon varit ute i världen för Svenska kyrkan internationella arbete eller Svenska kyrkan Tjörn har haft besök.