Gröna soffan - konfirmation 2018-2019

Häng med oss i soffan på Kyrkans Hus och lär dig om kristen tro. Tisdagar 16:30.

Plats: Kyrkans Hus, Kållekärr

Dag och tid: Tisdagar kl 16:30-18:30

Startdatum: 18 september 2018

Lägerdatum: 26-28 oktober på Stora Strand i Dalsland.

Ett läger på våren (datum kommer).

Konfirmationsdag: 11 maj 2019

Präst: Linda Lindblad

Diakon: Gunilla Gustafsson

Tillsammans utforskar vi kristen tro. Vi får möjlighet att lära känna varandra på nya sätt och vi åker på läger. Du får möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte gör varje dag.

Vi kommer att hålla till på övervåningen i Kyrkans Hus i Kållekärr där vi fikar och samtalar vi om kristen tro på olika sätt.

Här nedan kan du anmäla dig via webben.

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2018-2019. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. Livets pärlor 3. Upptäckargruppen 4. Lovkonfa Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Gunilla Gustafsson

Mer om Gunilla Gustafsson