Gröna soffan

Tillsammans utforskar vi kristen tro, lär känna varandra på nya sätt och åker på läger. Du får möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte gör varje dag. Varannan måndag 16.30.

Plats: Kyrkans Hus, Kållekärr

Dag och tid: Varannan måndag 16.30-18.30

Startdatum: 14 september 2020

Lägerdatum: 22-24 januari på Åh stiftsgård + ett läger med gruppen

Konfirmationsdag: 15 maj 2021

Präst: Andreas Pervik

Pedagog: Nina Jansson Tolonen

Vi kommer att hålla till på övervåningen i Kyrkans Hus i Kållekärr där vi fikar och samtalar om kristen tro på olika sätt.

Här nedan kan du anmäla dig via webben.

Här anmäler du dig till konfirmationsläsning hos Svenska kyrkan Tjörn 2020-2021. Du har fyra olika grupper att välja mellan.

Följande fyra alternativ kan du välja mellan. 1. Gröna soffan 2. GUD och Berlin 3. Upptäckargrupp 4. Helgkonfirmation. Välj vilket alternativ som passar dig bäst. Välj också vilket alternativ som fungerar i andra hand (och ev tredje hand) - om gruppen du valt i första hand blir full.

Är du som vill konfirmeras döpt?