Föredrag: Möten längs vägen

Maria Hanner pratar utifrån sin bok "Möten längs vägen" i Klövedals församlingshem 13 juni kl 19.00. Kaffeservering från kl 18.00.

Kort vandring finns att gå, vid klövedals församlingshem utifrån kvällens tema. Föredraget startar 19.00.

”Vägmärken stöter vi på varje dag, men tänk om de kan förmedla mer än bara trafikinformation. Om de faktiskt kan vara glimtar av Guds närvaro på vår väg genom livet”

I  boken Möten längs vägen använder Maria Hanner vägmärkenas stilistiska enkelhet som utgångspunkt för 40 reflektioner kring vår relation till Gud, varandra och oss själva.

Skylten »Övergångsställe« säger att vi är inneslutna av en treenig Gud, »Livsfarlig ledning« utmanar oss att våga gå dit Gud vill och märket för betalstation vittnar om den som en gång för alla betalat priset för vägen till frälsning.”

Maria Hanner är diakon i Johannebergs församling Göteborg.