Kontakt

Svenska kyrkan Tjörn Besöks- och postadress: Hamngatan 17, 47132 SKÄRHAMN Telefon: +46(304)660055 E-post till Svenska kyrkan Tjörn

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Drop in-bröllop

Vi erbjuder drop in-bröllop vid minst två tillfällen under året.

Svenska kyrkan Tjörn erbjuder möjlighet till Drop in-bröllop och dop i Skärhamns kyrka.

När ni ska gifta er är det enda ni behöver ha med er när ni kommer: legitimation och en giltigt hinderprövning som ni får av skatteverket.

Beställ hindersprövning hos Skatteverket>>

Vi har öppet mellan 11:00-13:00 och 14:00-16:00. (Titta i vår kalender i fall det blir några ändringar)

Finns det personer i familjen som vill döpas så kan vi även ordna detta i samband med bröllopet eller ha en dopgudstjänst.

vad ska vi ha på oss?

Ni tar på er de kläder ni själv tycker passar och som ni känner er fina i. Vardagskläder eller finkläder. Det bestämmer ni själva! Det finns inga måsten.

vitten och gäster?

Om ni vill tar ni med hela släkten och alla era vänner. Eller så kommer ni med bara era närmaste vänner. Eller bara ni två. Vi har präst, vaktmästare och musik.

både bröllop och dop?

Det går bra att bli både gift och genomföra dop vid drop-in-tillfället.

Jaana Pollari Lindström

Komminister/arbetsledare, Präst

Mer om Jaana Pollari Lindström

Stenkyrka församling, Teamledare

Johan Ernstson

Präst, Kyrkoherde

Direkt: 0733 230 503

Mer om Johan Ernstson

Kyrkoherde Svenska kyrkan Tjörn.