Other languages with Google Translate

LEDIGA TJÄNSTER

Kyrkoherde till Tingsryds pastorat.

Vi kan erbjuda dig ett boende i Tingsryds vackra prästgård.

Pastoratet består av sju församlingar i sydligaste Småland. I församlingarna finns en levande bygd med gudstjänster och verksamheter för alla åldrar.

Vi söker dig som tycker om att driva utvecklingsarbetet framåt, du ser alla församlingar och kan skapa ett vi. Du samarbetar med både medarbetare, förtroendevalda och ideella, du är bra på att leda och delegera. Du har erfarenhet från pastorat/församlingar. Du har en kyrkoherdesutbildning och erfarenhet att arbeta som kyrkoherde eller i annan arbetsledande funktion. Vi ser gärna kvinnliga likväl som manliga sökanden.

Tillsvidareanställning 100 % med tillträde efter överenskommelse
Placeringsort Tingsryd
För tjänsten krävs att du har B-körkort
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Birgitta Arvidsson, Kyrkorådets ordförande, 070-967 32 67, arvidsson_birgitta@hotmail.com

Emmerly Hilding, Facklig företrädare KYRKA, 072-571 51 37, emmerly.hidling@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan med sedvanliga handlingar såsom CV och personligt brev, prästbrev, var och när pastoradjunktsåret är genomfört, vilket utbildningsinstitut du har gått på och vilket år.

Ansökan skickas till
Tingsmålavägen 28
362 31 Tingsryd

Tingsryds pastorat söker

Tingsryds pastorat består av sju församlingar i sydligaste Småland.

I pastoratet jobbar vi för ett rikt musikliv, det finns ett stort engagemang i körverksamheten

Vi söker dig som har ett stort intresse för ett levande församlingsliv i Svenska kyrkan. Som kantor har du många engagerade körsångare i alla åldrar att samverka med. Vi är angelägna om att fortsätta med det goda arbetet som har funnits i många år.

Du har förmodligen något eller några års erfarenhet av arbetet som kantor eller så är du nyutbildad. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett arbetslag och tycker om att samarbeta. Vi ser gärna kvinnliga som manliga sökanden.

Kantorstjänsten är i huvudsaklig placerad i Väckelsångs församling. Naturligtvis samverkar vi med varandra i hela pastoratet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % med tillträde 2020-03-01
För tjänsterna krävs att du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kyrkorådets ordförande Birgitta Arvidsson, tel. 076-021 09 75

Komminister Jessica Fritzson 0477-77 90 15

Facklig företrädare för musikerförbundet Olle Heverius, 0372-812 96

Välkommen med din ansökan och sedvanliga handlingar såsom CV och personligt brev senast den 24/11 till:

Tingsryds Pastorat
Kyrkogatan 1
362 30 TINGSRYD

Tingsryds pastorat söker

Komminister

Tingsryds pastorat består av sju församlingar i sydligaste Småland.

Vi söker dig som har ett stort intresse för ett levande församlingsliv i Svenska kyrkan. Som komminister kommer du att ansvara för församlingens utveckling. Det finns en stor lekmannagrupp som arbetar med gudstjänstfrågor som också ingår i ditt ansvarsområde

Du har förmodligen något eller några års erfarenhet av arbetet som komminister eller så är du nyutbildad. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett arbetslag och tycker om att samarbeta. Vi ser gärna kvinnliga som manliga sökanden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % med tillträde efter överenskommelse
För tjänsten krävs att du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kyrkorådets ordförande Birgitta Arvidsson, tel. 076-021 09 75

Komminister Jessica Fritzson tel. 0477-77 90 15

Facklig företrädare för KyrkA är Emmerly Hilding tel. 072-571 51 37

Välkommen med din ansökan och sedvanliga handlingar såsom CV och personligt brev samt prästbrev, var och när adjunktåret är genomfört, vilket utbildningsinstitut du har gått på och vilket år, senast den 24/11 till:

Tingsryds Pastorat
Kyrkogatan 1