LEDIGA TJÄNSTER

Tingsryds pastorat söker

Komminister

Tingsryds pastorat består av sju församlingar i sydligaste Småland.

I församlingarna finns en levande bygd med gudstjänster och verksamheter för alla åldrar.

Vi söker dig som har ett stort intresse för ett levande församlingsliv i Svenska kyrkan. Som komminister kommer du att ansvara för församlingens utveckling. Det finns en stor lekmannagrupp som arbetar med gudstjänstfrågor som också ingår i ditt ansvarsområde

Du har förmodligen något eller några års erfarenhet av arbetet som komminister eller så är du nyutbildad. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett arbetslag och tycker om att samarbeta. Vi ser gärna kvinnliga som manliga sökanden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % med tillträde efter överenskommelse
För tjänsten krävs att du har B-körkort och tillgång till egen bil.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Kyrkorådets ordförande Birgitta Arvidsson, tel. 076-021 09 75

Komminister Jessica Fritzson tel. 0477-77 90 15

Facklig företrädare för KyrkA är Göte Johansson 072-204 27 44

Välkommen med din ansökan och sedvanliga handlingar såsom CV och personligt brev samt prästbrev, var och när adjunktåret är genomfört, vilket utbildningsinstitut du har gått på och vilket år till:

Birgitta Arvidsson
Tingsryds Pastorat