Timrå församling Besöksadress: S:t Johannesgården, Prästgatan 1, 86134 Timrå Postadress: Prästgatan 1, 86134 TIMRÅ Telefon: +46(60)572890 E-post till Timrå församling

Timrå församling söker kantor 100%

Vi söker dig som vet hur viktig musik och kör är för kyrkan och som vet hur viktiga barn och unga är för kyrkan. Är det du?

Du får möjlighet att utveckla och bygga vidare vår körverksamhet för barn och unga och leda kör för vuxna som vill sjunga.

Tillsammans med vår organist spelar du i Timrå kyrka, Sörberge kyrksal, Vivstavarvs kapell och våra två gravkapell. På onsdagar firar vi veckomässa på vårt café InBetween i centrum.

Välkommen med din ansökan senast 1/10

För mer frågor kontakta kyrkoherde Maria Ålander 060-57 20 71
Kanske vill du maila? Klicka här.